Najnovije vesti

(FOTO) MUŠKARCI SU PRESUDILI: Najprivlačnije ženske usne izgledaju ovako!
Foto: Profimedia

NIJE ONO ŠTO MISLITE

(FOTO) MUŠKARCI SU PRESUDILI: Najprivlačnije ženske usne izgledaju ovako!

Žena

Jači pol preferira donju usnu koja je dva puta veća od gornje.


(FOTO) PUĆENJE VIŠE NIJE U MODI: Žene širom sveta SMANJUJU usne, rezultat izgleda JEZIVO!


Usne su bez sumnje najsenzualniji deo ženskog lica, a istraživanje Univerziteta u Kaliforniji otkrilo je kako tačno izgledaju najprivlačnije ženske usne. I same naučnike otkriće je pomalo iznenadilo.

 

U istraživanju je učestvovalo 400 ispitanika, kojima su bile pokazane fotografije različitih ženskih usana, koje su morali da ocene od 1 do 10. Ispitanicima su prvo bile pokazane fotografije na kojima su ženama i gornja i donja usna bile jednako izmenjene u fotošopu kako bi naučnici izmerili idealnu površinu usana. Zatim su ispitanicima pokazali fotografije na kojima su ženama gornja i donja usna bile odvojeno izmenjene.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Na kraju, najviše ocene dobile su usne koje su oko 50 posto veće od prirodne veličine ženskih usana i koje zauzimaju oko 10 posto donjeg dela lica. Takođe, muškarci su preferirali donju usnu koja je dva puta veća od gornje.


“Kao primer savršenih usana navedene su manekenke Miranda Ker i Alesandra Ambrosio”, kaže koautorka studije.

 


Rezultati istraživanja koji su pokazali da su muškarcima najprivlačnije usne kod kojih je donja punija od gornje, donekle su iznenadili naučnike, s obzirom na trenutni trend u plastičnoj hirurgiji, gde mnoge žene traže povećanje gornje usne kako bi ona izgledala punije.

 

 

Kurir.rs/Aura.ba

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...