GLEDALI SMO GA U SREĆNIM LJUDIMA A NISMO IMALI POJMA: Po ovim ulogama ćemo pamtiti Dragana Mićalovića
Foto: Printscreen

PREMINUO U 67. GODINI

GLEDALI SMO GA U SREĆNIM LJUDIMA A NISMO IMALI POJMA: Po ovim ulogama ćemo pamtiti Dragana Mićalovića

Pop kultura -

Dragan Mićalović, otac Dragane i Slobode, bio je pozorišni i televizijski glumac, a domaća publika ga najviše pamti po ulogama u seriji "Srećni ljudi", "Moj rođak sa sela", "Sinđelići" u kojoj je igrao sa najmlađom ćerkom Draganom.

foto: Printscreen YT

Dragan Mićalović je preminuo danas u 67. godini, a tužnu vest na Fejsbuku objavila je njegova najstarija ćerka Mirjana. Sloboda i Dragana su se od oprostila na društvenoj mreži Instagram, gde su objavile slike sa tužnim porukama.

Pozorišna publika pamtiće Dragana po brojnim ulogama koje je odigrao na daskama koje život znače, a ljubitelji "Srećnih ljudi" dobro znaju da e popularnoj seriji imao čak tri epizodne uloge.

foto: Printscreen YT

Dragan Mićalović se u seriji "Srećni ljudi" pojavljuje u tri različite uloge. Najpre, u 17. epizodi, u kojoj se pojavljuje kao policajac u parku, zatim u narednoj kao zapisničar u 18. epizodi, kada Aranđela privode zbog markice za prevoz.

Iza sebe ima veliki broj uspešno odigranih pozorišnih uloga za koje je bio nagrađivan. Radio je kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu.

foto: Printskrin/Instagram

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YT, Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track