USPEŠNE I LEPE ŽENE BIRAJU LOŠE MUŠKARCE: Postoji 5 odličnih razloga zašto je tako!
Foto: Profimedia

U ČEMU JE FORA?

USPEŠNE I LEPE ŽENE BIRAJU LOŠE MUŠKARCE: Postoji 5 odličnih razloga zašto je tako!

Žena -

Svi viđamo uspešne i lepe žene sa ne tako poželjnim muškarcima. Taj partner je obično loše tretira, ili jednostavno nije na njenom nivou.

Svima je jasno da može puno bolje, osim njoj. U čemu je kvaka, otkrila je Trejsi Koks, bračna savetnica.

foto: Profimedia

1. Uspešne žene imaju manje izbora

"Što je žena uspešnija ili zgodnija, teže joj je naći partnera. Za primer navodi zvezde poput Sandre Bulok, Nikol Kidman, Hali Beri koje su se sve barem jednom požalile da im muškarci retko prilaze. Razlog tome može biti što ih se muškarci boje ili smatraju da nisu dovoljno dobri za njih. Stoga, željne ljubavi i pažnje, uhvatiće se za tipa koji se usudi prići i malo potruditi, iako se u većini takvih slučajeva zapravo radi o ženskarošu", izjavila je Trejsi.

2. Uspešne žene nemaju vremena za veze

Vreme je najveći luksuz za uspešne žene. Uspostavljanje kvalitetnog odnosa zahteva vreme, trud i posvećenost, sve ono što su one u većini slučajeva uložile u karijeru. Zbog toga često završe s nekim čisto iz razloga jer nemaju vremena ni energije tražiti boljeg.

foto: Profimedia

3. Zbog manjka vremena, ne uočavaju važne stvari

U većini slučajeva, partner se opusti nakon tri meseca veze i tada "maske padaju", odnosno možemo videti njegove nedostatke. Uspešne žene često propuste takve stvari baš zato što im je pažnja usmerena na karijeru.

4. Usamljeno je na vrhu

Često pametne i uspešne žene smatramo snažnima i mislimo da im ni ne treba neko ko će brinuti ili paziti na njih. Ali bitno je imati na umu da one nisu postale poput robota samo zato što su uspešne. I one su ranjive i njima treba ljubav.

5. Nije sve crno i belo

Ponekad vidimo prelepu ženu s ne tako lepim frajerom, ali promakne nam činjenica da nije sve u izgledu. Dok svi drugi vide njegov spoljašnji izgled, ona u njemu možda vidi i prepoznaje kvalitete koje se ne uočavaju na prvi pogled. Pažnja, podrška ili jednostavno dobar osećaj mogu biti stvari u koje će se takva žena zaljubiti.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track