Najnovije vesti

RITUAL SVAKE ŽENE KADA SE PROBUDI: Izbegavajte ovo da radite vašoj kosi!
Foto: Profimedia

pravite veliku grešku

RITUAL SVAKE ŽENE KADA SE PROBUDI: Izbegavajte ovo da radite vašoj kosi!

Žena

Setite se bilo kog radnog dana u nedelji i svog jutra. Prvo, teško vam je da se potrudite, zatim i ustanete, pa i da se sredite u kratkom vremenu kako biste stigle na posao ili krenule u obavljanje bilo kakvih obaveza.

 

A šta tek uraditi sa kosom kada je vidite u izdanju neposredno nakon buđenja? Upravo zato, češljanje kose prilično je uobičajeno u ranim jutarnjim satima.

 

foto: Profimedia

Međutim, prema nekim bjuti stručnjacima, ovu aktivnost najbolje je izbegavati u prvim satima dana. Potvrdio je to i poznati frizer koji se brine za kosu manekenke Rouzi Hantington koji je otišao i korak dalje te tvrdi kako ranojutarnje češljanje zapravo može upropastiti vaš izgled.

 

"Kao prvo, češljanje kose ujutro dovodi do toga da ona postaje neuredna i ućebana, a kao drugo, uvek postoji mogućnost da je oštetite. Umesto četke, koristite prste, jer ćeteosetiti zapetljane delove", otkriva frizer.

 

foto: Profimedia

Osim toga, on preporučuje spavanje s kosom u laganoj punđi koju ćete dobro pričvrstiti ukosnicama kako bi se ona držala na mestu. Ujutru, kada se probudite, raspustite punđu, stavite malo ulja u kosu i prođite je prstima.

 

A ako baš ne možete zamisliti jutro bez četke, onda se pobrinite da njome pređete površinu cele kose samo jednom.

 

 

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...