DEVOJKE, DA LI VOLITE HALJINE I SUKNJE? Odaberite najbolje za sebe!
Foto: Promo

Izbor je na vama

DEVOJKE, DA LI VOLITE HALJINE I SUKNJE? Odaberite najbolje za sebe!

Žena -

Elegantne haljine i suknje su komadi koji nikada ne izlaze iz mode, one vam daju poseban osećaj da se osećate prijatno i lepo u svojoj koži.

foto: Promo

Najbolji odabir haljina i suknji je onaj gde dobijete kvalitet, bez mnogo utrošenog novca, a dobijete komad odeće za svaku priliku - specijalne, svečane trenutke, ili neformalne, dnevne šetnje. Izbor je svakako na vama, ali u kojoj god prilici da se nalazite, možete da zablistate sasvim sigurno uz pravu, dobro odabranu suknju i haljinu!

foto: Promo

Crvena boja je uvek u trendu! Elegantna haljina sa topom od muslina odiše sofisticiranošću. Kombinacija materijala, udobni poliester visokog kvaliteta za osnovu i top sa otvorenim rukavima od nežnog i lepršavog muslina, obećava vrhunski osećaj u sopstvenoj koži.

foto: Promo

Klasičnog kroja dužine iznad kolena, koji prati liniju tela, odlično pristaje svakom obliku tela. Top od muslina sa otvorenim rukavima sa širokim manžetnama, koji neobavezno pada preko gornjeg dela tela, daje posebnost celokupnom izgledu. Njena cena je 3990 rsd, a OVDE može bit ivaša, ili pozivom na broj 011/4420-502.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track