MALOLETNICA PRIZNAJE BEZ SRAMA: Imala sam seks sa tatinim kolegom i ostala trudna!
Foto: Profimedia

VIŠE GA NIJE VIDELA

MALOLETNICA PRIZNAJE BEZ SRAMA: Imala sam seks sa tatinim kolegom i ostala trudna!

Žena -

Ispovest maloletnice koja je zbog nepažnje i niskih strasti mogla da uništi svoj život.

Pre dva leta imala sam neverovatnu avanturu. Imala sam 17 godina i mnogo mi se sviđao tatin kolega. Svaki put kada bi došao kod nas u posetu, bio je lepo obučen, uredan i namirisan.

Osim toga dopadao mi se fizički, bio je visok i mogla sam da primetim da ima snažne ruke i ramena, iako je uvek nosio košulju na dugačke rukave.

Bio je mlađi od mog oca, ali svakako dovoljno stariji da mi bude dečko.

Često sam mašatala o njemu, čak su mi jednom prilikom potpuno odlutale misli dok su njih dvojica razgovarali, a ja ih sa strane posmatrala.

foto: Profimedia

Kada sam prošle subote išla do grada, videla sam ga da nešto popravlja u dvorištu i odlučila sam da mu se javim. Sišla sam na sledećoj stanici i vratila se malo. Malo smo ćaskali. Primetila sam da flertuje sa mnom, pa sam se i ja opustila, ali nisam očekivala da bi nešto moglo da se dogodi.

Pozvao me je da uđem u kuću i ponudio osveženje. Dok sam čekala da donese piće, gledala sam šta ima na TV-u. Odjednom sam osetila da mi je prišao otpozadi i poljubio u vrat. Bila sam iznenađena njegovom reakcijom, ali se nisam opirala, pa je zavukao ruke ispod moje bluze i počeo da se igra sa grudima.

Stvari su se dešavale brzo, ljubio me je po vratu i išao sve niže. Odjednom me je gurnuo na trosed i zavrnuo suknjicu. Bila sam polaskana jer mu se sviđam, mislila sam da ćemo se samo igrati malo, sve dok nisam videla da je iz gaća izvukao veliki penis.

foto: Profimedia

Odjenom je bio u meni. Zamolila sam ga da prestane, ali nije me slušao. Sve mi se više sviđalo kako je više prodirao. To je i on primetio, pa je seks bio sve stratsveniji i jači. Pomisla sam u sebi da bih mogla da zatrudnim, jer nismo koristili zaštitu.

Rekla sam mu da bude oprezan, a on mi je odgovorio da ništa ne brinem i da će on sve srediti ako ostanem u drugom stanju.

Dve nedelje kasnije saznala sam da sam trudna. U početku sam razmišljala da zadržim dete, ali on me je ubedio da je najbolje da abortiram i platio mi intervenciju.

Posle toga se nismo ni videli, mni čuli. Ne znam šta da radim.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track