STOP OTICANJU NOGU: Kupila je svojoj baki ove čarape i rešila je problema sa cirkulacijiom!
Foto: Promo

STOP OTICANJU NOGU: Kupila je svojoj baki ove čarape i rešila je problema sa cirkulacijiom!

Žena -

Noge vam sada kada je napolju toplo još više otiču bezobzira da li stojite, sedite ili hodate? Znamo šta možete da uradite da to sprečite i rešite se osećaja težine u nogama – otkrijte OVDE!

Zip Sox compression čarape za cirkulaciju, proizvod stvoren za poboljšanje cirkulacije u nogama i otklanjanja bolova i oticanja, učinice Vaš korak laganim i odagnaće bol u samo jednom danu! Zip Sox čarape koje već OVDE možete pronaći po neverovatno niskoj ceni od samo 650 rsd, napravljene su od izdržljivog materijala koji propušta vazduh i poseduje rajsfešlus sa strane za lakše navlacenje i skidanje istih. Ukoliko želita da postanu vaše već danas, to možete učiniti jednostavnim klikom OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Visokokvalitetne, efikasne i modernog dizajna, ove čarape namenjene su pripanicima oba bola i svih starosnih dobi i olakšavaju vaše višečasovno hodanje, stajanje pa i sedenje. Pospešiće protok krvi u venama, smanjice venski pritisak, stvaranje edema i osećaj bolnih i otečenih nogu.

Sada ponovo možete da priuštite svojim nogama davno zaboravljenu lakoću koraka.

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE 24/7h!

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track