Najnovije vesti

DUGO SEDITE NA POSLU? Evo kako da umanjite bolove u leđima!
Foto: PR

DUGO SEDITE NA POSLU? Evo kako da umanjite bolove u leđima!

Žena

Ako vaš posao zahteva višečasovno sedenje, onda vam bolovi u kičmi nažalost nisu nepoznata pojava. Ali i njih je moguće eliminisati – pogledajte OVDE kako.

Royal steznik za leđa je steznik koji je pomogao milionima ljudi da reše problem nepravilnog držanja, bolova u gornjem delu kičme i lumbalnom delu. Udoban je, ne steže, ima podesive brtele i podesiv deo koji se obavija oko struka. Može se nositi ispod i preko odeće i neće izazivati prekomerno znojenje. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI od samo 1.990 dinara!

foto: PR

Royal steznik je izrađen od neoprena, poliestera, pamuka, a za postizanje maksimalnih rezulata preporučeno je nošenje 4-6 sati dnevno. U njemu ćete se osećati prijatno i omogući će vam da od sada u svakoj aktivnosti nesmetano uživate, bez bola i nelagodnosti u leđima.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite Royal steznik za leđa. Poručite ga OVDE 24/7 ili pozivom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08h-17h.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...