U POLA LITRE VODE, STAVILA JE POLA KAŠIČICE MEDICINSKE SODE BIKARBONE: Po tom receptu je ispirala vaginu, evo zbog čega!
Foto: Profimedia

prirodno je sredstvo za neutralizaciju

U POLA LITRE VODE, STAVILA JE POLA KAŠIČICE MEDICINSKE SODE BIKARBONE: Po tom receptu je ispirala vaginu, evo zbog čega!

Žena -

Organizam kod zdravog čoveka drži nivo kandide pod kontrolom, ali ako se slučajno desi pad imuniteta, gljivica se razmožava i može da prouzrokuje ozbiljne zdravstvene probleme. Medicinska soda bikarbona bez aluminijuma je prirodno je sredstvo za neutralizaciju.

Candida albicans je gljivica koja je u određenim količinama prisutna kod svakog od nas, raste u crevnoj flori. Ova gljivica živi i u ustima, grlu i polnim organimavećine ljudi.

U brzom vremenu u kojem živimo, mnogo je razloga za pojavu kandide kao što su stres, nezrava ishrana, sredstva za kontracepciju, prekomerno korišćenje antibiotika.

Drevni Egipćani su znali za delovanje antigljivičnih lekova, a u indijskoj literaturi se spominje soda bikarbona kao lek za lečenje raka. Svakodnevno terapijsko i preventivno uzimanje natrijum bikarbonata predstavlja neprocenljiv doprinos za održavanje dobrog zdravlja i vitalnosti organizma.

foto: Profimedia

Priprema:

Pripremiti rastvor 500ml mlake vode i pola kafene kašičice sode bikarbone.

Rastvor sipati u odgovarajući irigator i sprovesti irigaciju (ispiranje). Soda bikarbona je fungistatik - deluje atigljivično alkalizujući vaginalnu floru.

Kupka

Sodu bikarbonu možete koristiti samostalno, ali i u mešavini sa morskom solju i eteričnim uljima. Za pripremu kupke za baršunastu kožu, sodu rastvoriti u kadi ili prilikom tuširanja (pomešati sa vodom- odnos vode i sode bikarbone odrediti u odnosu na to koliko želite da piling bude intentizavan).

Soda vraća koži mekoću, vrši blagi piling i otkanja gljivice. Ova kupka preporučuje se i protiv osipa.

foto: Dragana Udovičić/Profimedia/fonet

Ako je u pitanju muški deo populacije soda bikarbona kao lek protiv kandide se može upotrebiti na sledeći način:

U 2 čaše od jogurta napraviti dva rastvora, u jednom da se nalazi voda i farmaceutska soda bikarbona, a u drugom voda i obična so. Sledećih 5 minuta umočite polni organ u jednu, pa posle par sekundi u drugu posudu i ponavljajte postupak par puta.

Kurir.rs/soda-bikarbona.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track