PREDSAJAMSKO DRUŽENJE U SHOPPING CENTRU „DELTA CITY“
Foto: Promo

PREDSAJAMSKO DRUŽENJE U SHOPPING CENTRU „DELTA CITY“

Žena -

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se utorak, 03. oktobra od 10 – 20 časova u shopping centru „Delta city“. Ulaz je besplatan kao i na jubilarnom XX dečijem sajmu, koji počinje 06. oktobra i traje tri dana.

Svi koji nas budu posetili u shopping centru „Delta city“, od 17 časova moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XX Dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u interaktivnoj predstavi na četiri jezika umetničke škole „Fortuna Rota“, baletskoj grupi „Leonessa“, akrobatskom fitnesu za devojčice, zatim predstaviće se i umetnička škola baletski studio Addagio i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.

foto: Promo

Osim bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na predsajamskom druženju predstaviće se i oko 20 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone... Takođe, roditelji će moći da se upoznaju i sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.

Predsajamsko druženje je samo uvod za početak i proslavu dvadesetog rođendana dečijeg sajma koji će obeležiti puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track