MNOGO STE ATRAKTIVNIJE OD SVOG PARTNERA? Evo zašto su žene srećnije sa manje lepim muškarcima!
Foto: Profimedia

NIKO NE VERUJE DA STE PAR

MNOGO STE ATRAKTIVNIJE OD SVOG PARTNERA? Evo zašto su žene srećnije sa manje lepim muškarcima!

Žena -

Žene su često u dilemi kada treba da budu sa muškarcem koji im nije fizički privlačan, ali je odličan ljubavnik i divan prijatelj.

Istraživanje univerziteta na Floridi pokazalo je da su manje atraktivni supružnici znatno posvećeniji, brižniji i bolji u krevetu.

(VIDEO) MUŽ JU JE VARAO MESECIMA DOK JE BILA TRUDNA: Nekima je ovo noćna mora, a ona se zahvalila svom suprugu!

To je dokazala studija u kojoj je učestvovalo 113 venčanih parova u kasnim dvadesetima, koji žive u Teksasu. Istraživači su po nekim zadatim parametrima standardizovane "lepote" (simetriji lica i slično) prvo svrstali muškarce i žene u skupine više i manje atraktivnih, a onda svim ispitanicima dali da ispune upitnik u kom su odgovarali na pitanja o svom braku, suprugu, odnosu, seksu i sličnom.

foto: Profimedia

Ispostavilo se da su žene udate za manje atraktivne muškarce izrazito zadovoljne njihovim odnosom, količinom vremena i pažnje koje im partner posvećuje. Atraktivni muškarci su, ispostavilo se, manje brižni, prilično sebični i fokusirani na sebe.

Žene udate za njih su često frustrirane, imaju komplekse vezane za sopstveni izgled ( u odnosu na njih) i sklone ljubomori. Zato, stopama Šarlot iz "Seks i grada" ako želite sreću u ljubavi!

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track