ONA JE ZA NJEGA SAMO KOMBINACIJA, ALI NE MOŽE DA GA OSTAVI: Zaslužila sam boljeg, ali moja snaga je u tome što ostajem sa tobom!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ONA JE ZA NJEGA SAMO KOMBINACIJA, ALI NE MOŽE DA GA OSTAVI: Zaslužila sam boljeg, ali moja snaga je u tome što ostajem sa tobom!

Žena -

Devojka čeka da se on vrati, i on se vraća, ali uvek ju drži na određenoj distanci i ona se tada emocionalno raspada.

Ovo je ispovest devojka koja ne može da ostavi svog dečka kom služi samo za zadovoljstvo. Devojka mu je samo kada to njemu odgovara, a uprkos tome ona nema snage da ga ostavi..

"Sada znam šta sam ja tebi. Trebalo mi je pet dugih meseci punih čekanja da ti shvatiš koliko mi značiš i da se pojaviš pred mojim vratima. Da se boriš za moju ljubav. Ja sam devojka koju ponekad želiš kraj sebe. Možda ti i duboko u sebi osećaš nešto za mene, nešto veliko, a možda i ne. Nikada neću znati jer mi verovatno nikada nećeš reći. Najgore u svemu je što mi se jako sviđaš, čak i dok te nema.

foto: Profimedia

Ti si moja omiljena osoba s kojom želim provoditi sate, dane, mesece… Čak i kad si ležao pored mene u krevetu i pričao mi svoje emocionalne probleme sa ženama, znam da se to uvek odnosi na mene. Ja sam takav mazohist da mi se sviđaš tada još i više. U jednom trenutku se osećam kao da sam se izlečila od tebe. Vidim tvoje nedostatke i uviđam kako ne želim da se prema meni ponašaš kako se ponašaš, da sam tu na raspolaganju kada me želiš. Osećam se da sam zaslužila bolje i više, i odjednom sam bolje, izbacila sam te iz sebe.

Ali onda, od nikuda, tvoj telefon kao da ima neko upozorenje, jer kad se god od tebe izlečim, ti se ponovno pojaviš. Vratiš se s nežnim rečima, snažnom rukom na mojim leđima koja me podseti na tvoju prisutnost. Ja sam sve što želiš kada nema ni jedne druge, ili ako je ona daleko, jer sa mnom znaš da ja uvek želim biti pored tebe. Volela bih znati da je to nešto među nama prirodno, da tako mora biti, ali ti nisi ni svestan koliku mi bol nanosiš.

foto: Profimedia

Značim ti u trenucima kada si sam. Svaki put kad me upoznaš sa svojim prijateljima ili mi kažeš da sam ti lepa, ti jako dobro znaš da me tako iznova i iznova vraćaš u svoju zamku. Jer tako pokazuješ da ti nešto značim, da ti je stalo. Ali, prava istina je da tebi nije stalo, da ti ne značim dovoljno. Ja sam tebi nevažna devojka koja ti se dovoljno sviđa da me zadržiš, ali nedovoljno da me zavoliš.

Ja sam devojka koja ti nedostaje u nedelju poslepodne za vreme tvog odmora u kojem ne znaš što bi drugo radio i ona koju želiš videti u 4 ujutro. Ja sam devojka koja će te pokupiti s bilo kojeg mesta i ne zahtevati jedan razlog objašnjenja. Ja sam jedna od onih žena koja voli nekog, a nema ljubavi zauzvrat. Ja sam ona koja je osuđivala svoje prijateljice koje su isto ovo proživljavale, a pogledaj me sada. Svaki dan stavljam srce u apsolutnu bol da vidim koliko još može izdržati Mislila sam da sam jaka, da se ovo meni ne sme dogoditi. I sada vidim da sam ipak slaba. Slaba na tebe. Slaba jer sam dopustila da ti budem devojka za „ponekad“.

Zapravo, mislim da to pokazuje moju snagu, jer svaki dan stavljam svoje srce u apsolutnu bol, da vidim koliko još može izdržati. Svake nedelje pokušavam se udaljiti, ali kao da sam zaglavljena i ne mogu se otrgnuti i pobeći. Zar je ovo moje vreme u kojem moram iskusiti mangupa poput tebe da konačno počnem ceniti sebe? Ako je, dobro, prihvatiću s nadom da neće dugo trajati. Ako moram biti devojka za „ponekad“ iz nekog razloga moram, nadam se da ću doći do odgovora. I sada dok ovo pišem ni sama ne mogu verovati da sam žena za usput. Ali verujem da ću upoznati nekoga kome ću biti žena za zauvek, a ti ćeš mi postati uspomena za „ponekad“- možda kao savet drugim ženama da uče na mojim greškama."

foto: Profimedia

(Kurir.rs/zdravakrava.24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track