ČIST I UREDAN DOM: Kako da se rešite dlaka od ljubimaca i mrlja na dvosedu?
Foto: promo

ČIST I UREDAN DOM: Kako da se rešite dlaka od ljubimaca i mrlja na dvosedu?

Žena -

Dosta je bilo nerviranja i mučenja skidanjem dlaka od ljubimaca sa dvoseda i kauča i stalnim pranjem fleka od hrane i sokova sa istog. Sada imate saveznika u brorbi sa ovim dosadnim poslovima – pogledajte OVDE šta će vam pomoći kao ništa do sada!

Couch Coat prekrivač za dvosed i kauč! Ovo je neverovatno praktična stvarčica koja čvrsto stoji na vašem kauču i dvosedu ne klizajući se i čuva ga savršeno čistim bilo da po njemu šetaju vaši ljubimci koji se linjaju ili da imate nemirne mališane koji ne vode naročito računa da li će po njemu prosuti čokoladnu mleko, ispustiti parče pice sa kečapom i slično. Ne propušta fleke, lako se skida i lako se pere. Danas ovaj genijalni prekrivač možete poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to SNIŽENOJ ceni od 1990 rsd!

foto: promo

Couch Coat prekrivač je vrlo kvalitetan, udoban i lepo izgleda. Materijal je prošiven mikrovlaknima i navlaka ima dva lica: jedno braon, a drugo mlečno bele boje. Pored dela za sedeći deo kauča ili dvoseda dobijaju se i dva dela za naslone za ruke. Njegove dimenzije su 180 cm x 147 cm, a dimenzije delova za naslon za ruke 50 cm x 47 cm

Neka vaš kauč uvek bude čist i uredan. Iskoristite akciju i kupite Couch Coat navlaku po sjajni ceni koliko danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track