Najnovije vesti

UŽIVAJU NA TAJNOJ LOKACIJI U GRČKOJ: Evo šta princ i princeza poručuju sa medenog meseca!
Foto: Dragana Udovičić/Kurir

IMAJU TAČNU VIZIJU BRAKA

UŽIVAJU NA TAJNOJ LOKACIJI U GRČKOJ: Evo šta princ i princeza poručuju sa medenog meseca!

Pop kultura
09:21h

Filip i Danica Karađorđević trenutno se nalaze u Grčkoj i otkrivaju prve utiske sa kraljevskog venčanja, ali i dalje bračne planove.

Princeza i princ ne kriju da su svesni da je nakon crkvene ceremonije koja je u subotu održana u Sabornoj crkvi počeo novi period u njihovim životima, ali nemaju dilemu kako žele da se njihova ljubav odvija.

"Naša vizija braka se sastoji od toga da utemeljimo naše zajedništvo i da zrelo pristupamo svim dužnostima i obavezama koje nam predstoje i da na čvrstim osnovama nastavljamo da čuvamo ugled srpske kraljevske porodice Karađorđević. To je naš dug prema našim precima", poručuju srećni mladenci.

Njihovo venčanje je Srbija pomno ispratila, a kada je ono najveće uzbuđenje prošlo, bračni par Karađorđević ispričao nam je kako je iz njihovog ugla izgledalo bajkovito venčanje.

foto: Dragana Udovičić

"Na dan našeg venčanja bili smo presrećni i potpuno spokojni. Bili smo u našoj Srbiji koju volimo, sa celokupnom porodicom. Ceremonija venčanja koju je činodejstvovao Njegova svetost patrijarh Srpski Irinej bila je veličanstvena. Čast koju smo Danica i ja imali zauvek ćemo pamtiti. Takvu silinu emocija čovek oseti jednom u životu", kaže princ Filip Karađorđević.

Utisaka sa venčanja je toliko, ali Filip Karađorđević izdvaja momenat koji je njemu bio izuzetno dragocen.

"Naši najmiliji bili su uz nas, moji roditelji princ Aleksandar i princeza Katarina, moja braća princ Petar i princ Aleksandar i sestre Sol i Luna, kao i Daničini roditelji Cile i Beba Marinković, koji su svojom ljubavlju stvorili Danicu koju danas mogu da nazovem svojom suprugom. A beskrajno sam srećan što me je do oltara dovela moja majka princeza Marija, koja je doputovala iz Španije", naglašava sin prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Svoj poseban momenat ima i naša princeza koja je prezadovoljna.

"Svojim dolaskom posebnu čast nam je ukazala i kraljica Sofija od Španije, kao i moja draga kuma princeza Viktorija od Švedske", objašnjava Danica Karađorđević.

Ako se po jutru dan poznaje, pred Karađorđevićima je mnogo godina bračne sreće.

Danica i Filip Karađorđević venčali su se pre tri dana u Sabornoj crkvi u Beogradu. Venčanje je usledilo nekoliko meseci nakon veridbe, 24. jula ove godine. Iako su se njih dvoje često pojavljivali u javnosti, tek nedavno se saznalo za njihovu ljubav, koja je sada krunisana na najlepši način.

(Kurir/Blic, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! OVAKO SE PROVODI KRALJEVSKI PAR I ZVANICE: Pogledajte srpsko kolo u Belom dvoru!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...