STRUČNJACI SAVETUJU: Promenite ovo u svom ponašanju ako želite da imate ozbiljnu vezu!
Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

STRUČNJACI SAVETUJU: Promenite ovo u svom ponašanju ako želite da imate ozbiljnu vezu!

Žena -

Mnogo je pametnih, uspešnih i lepih žena koje su i singl, uprkos svim naporima koje ulažu kako bi pronašle svoju srodnu dušu.

Eksperti za veze Alesandra i Kristina Konti pokušale su da shvate zašto je to tako.

Zaključak do kojeg su došle vas možda neće oduševiti: ne "uskačite" odmah u krevet sa muškarcem sa kojim želite ozbiljnu vezu.

foto: Profimedia

Ne kažemo vam da treba da čekate do braka, već dok od njega u vezi ne dobijete sve što želite - ljubav, sigurnost, poverenje, poštovanje…

Kontijeve objašnjavaju da je ženama potrebna sigurnost, a da muškarci najpre traže seks, zanemarujući osećaj sigurnosti i svih lepih stvari koje veza sa sobom nosi. To, naravno, ne znači da muškarci žele samo i isključivo seks.

foto: Profimedia

Kao razlog zašto ne bi trebalo da odmah proverite kakav je u krevet muškarac sa kojim želite vezu, one navode ovo: kada dobije šta je hteo, muškarac će zaključiti da je njegov ponašanje do tada bilo zadovoljavajuće, pa neće videti razlog zašto bi se dalje u vezi trudio.

Time što mu nećete odmah priuštiti nezaboravan seks, pokazaćete mu da mora da uloži napor da bi dobio sve od vas, tvrde eksperti za vezu.

Kurir.rs/B92, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Budite mudri i sačuvajte ljubav: Ovih 5 stvari iz vaše veze ne otkrivajte čak ni najbližem prijatelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track