Najnovije vesti

LEKOVI JOJ NISU POMAGALI, PA JE NAŠLA PRIRODNO REŠENJE: Bubuljice su nestale pomoću jednog sastojka koji imate u kuhinji!
Foto: Profimedia

PROBLEM SA LICEM

LEKOVI JOJ NISU POMAGALI, PA JE NAŠLA PRIRODNO REŠENJE: Bubuljice su nestale pomoću jednog sastojka koji imate u kuhinji!

Žena
13:18h

Mlada žena navodno je doživela neverovatnu transformaciju lica i rešila se bubuljica uz pomoć jednog stastojka. Kasnije je objavila fotografije koje pokazuju promene na njenom licu, uz objašnjene kako je pronašla lek.

"Što sam bila starija to sam češće primećivala promene na licu. Bilo me sramota kako izgledam i nisam volela ono što vidim u ogledalu", rekla je mlada devojka.

foto: Profimedia

"Nisam želela da idem u školu, da budem okružena ljudima. Više se nisam osećala kao ja", napisala je devojka. Prvo je pokušala s propisanim lekovima, koji su joj samo pogoršali stanje, pa joj je koža postala suva, nadražena i perutava. Konačno je pronašla rešenje u medu.

foto: Profimedia

Devojka kaže kako je pre spavanja med nanosila na lice gazom, koju je potom učvrstila flasterom ili lepljivom trakom. Kada bi se ujutro probudila, bubuljica je bila ili značajno smanjena ili je u potpunosti nestala.

Kurir.rs, Reditt, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saveti za negu koje svaka dama mora da usvoji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja