PLJUNUO SAM NA NJENO STRPLJENJE, A MESEC DANA KASNIJE JE OTIŠLA IZ GRADA: Molila me da prekinem da se uništavam, pa sam uradio ovo!
Foto: Profimedia

ANONIMNA ISPOVEST

PLJUNUO SAM NA NJENO STRPLJENJE, A MESEC DANA KASNIJE JE OTIŠLA IZ GRADA: Molila me da prekinem da se uništavam, pa sam uradio ovo!

Žena -

Anonimna ispovest ovog mladića pogodila je čak i one koji se nisu našli u ovakvoj situaciji.

Ovaj muškarac nije dovoljno cenio savete svoje devojke, koja ga je gurala dalje od poročnog života.

Nakon što je ona otišla od njega, nastavio je svoj put, ali drugačije nego što ste mislili.

foto: Profimedia

"Sećam se večeri koja je bila kap koja je prelila njenu čašu. Ne bih išao u detalje, ali reći ću tek toliko da je njeno strpljenje bilo ogromno poput okeana, a njena dobrota i ljubav beskrajni poput svemira. I ja sam glupavo na sve to pljunuo."

foto: Profimedia

"Kriv sam, živim sa krivicom. Mesec dana kasnije ona je zauvek otišla iz našeg grada, promenila broj, ostavila me u prošlosti, gde mi i jeste mesto. U glavi su mi odzvanjali njeni jauci i preklinjanje da prestanem da se uništavam. I odlučan da ispoštujem uspomenu na nju, prestao sam. Završio sam faks, zaposlio se, upisao master, prestao se opijati i duvati, počeo čitati i ponovo trenirati. Bila mi je u mislima kad sam primio prvu platu, kad sam branio magistarski rad, kad sam se popeo na Olimp."

foto: Profimedia

"Sreo sam ju 6 godina kasnije, 7. 000 kilometara od našeg rodnog grada, na seminaru. Popričali smo uz piće i razišli se. Rekla mi je da joj je drago što sam uspeo. Ja nemam nikoga, ona nema nikoga, ali čini se srećno. Drago mi je zbog toga. Njoj dugujem sve što sada jesam i sve što imam. Hvala ti, M.", završio je ispovest ovja mladić.

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track