NJENA PRIČA ĆE VAS NAJEŽITI: Na autobuskoj stanici sam upoznala svog dečka, u početku je bilo divno, a sada me zbog misterioznog detalja hvata panika!
Foto: Profimedia

ISPOVEST ZALJUBLJENE DEVOJKE

NJENA PRIČA ĆE VAS NAJEŽITI: Na autobuskoj stanici sam upoznala svog dečka, u početku je bilo divno, a sada me zbog misterioznog detalja hvata panika!

Žena -

Mlada devojka je unapred zamislila kako njen budući dečko treba da izgleda, ali je shvatila da možda nije dobro što joj se želja ostvarila.

Ona je javno ispričala priču koja će vas sigurno naježiti.

"Kad sam bila tinejdžerka, stvorila sam u svojoj glavi idealnog čoveka za sebe. Visok, smeđ, duža kosa, brada, zelene oči, "uglađen" stil oblačenja. Nazvala sam ga Marko i "dodelila" mu zanimanje filologa, a želela sam da govori italijanski i tako sam u svojoj glavi pravila scenarije svog života sa "Markom", počela je ona priču.

foto: Profimedia

"Imala sam dve veze, ali ni jedan od njih nije imao ni jednu osobinu mog imaginarnog čoveka. A onda sam na autobuskoj stanici upoznala svog sadašnjeg dečka. Fizički me je odmah privukao jer je imao sve kao "Marko" kog sam izmislila. Onda sam kroz razgovor saznala da studira na Filološkom fakultetu, ali da je dugo živeo u Italiji i da italijanski jezik govori kao maternji. I da, on se zove Marko. U početku mi je to bilo divno, ali sada me malo plaši jer ne znam kako sam slučajno upoznala osobu koja je potpuno ista kao čovek kog sam izmislila", izjavila je uplašena devojka.

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track