Najnovije vesti

BILA SAM SREĆNA ŠTO MI SVI GOVORE DA SAM LEPA, A SADA SE JEŽIM: Izgled donosi velike probleme, a ovo su moji!
Foto: Profimedia

MOŽDA STE MISLILI DA JE DRUGAČIJE

BILA SAM SREĆNA ŠTO MI SVI GOVORE DA SAM LEPA, A SADA SE JEŽIM: Izgled donosi velike probleme, a ovo su moji!

Žena

Dokaz da nije sve u izgledu, pa i da može da donese velike probleme, dala je ova anonimna devojka.

"Drage devojke, manite se lepote, verujte mi jako je mali faktor u životu. Ja sam devojka koju kad god neko sretne prvo kaže: "Jao kako si lepa". Dok sam bila klinka to me je imponovalo, sad kad sam sazrela počela sam da se ježim kad to čujem", počela je devojka.

foto: profimedia

"Ne mogu da kažem da mi lepota nije ništa dobrog donela, ali više lošeg. Oko mene su sve drugarice koje su ljubomorne, iako nemaju zbog čega da budu. Čak šta vise, uvek sam stavljala sebe na poslednje mesto i nikad se nisam hvalila svojim izgledom (baš zato što nisam opterećena sobom), ali zavist je zavist. Takođe kod momaka, uvek je svima strašno da priđu lepoj devojci."

foto: Profimedia

"Naravno, najviše prilaze ženskaroši koje boli savršeno uvo za devojke, ali mene takvi ne privlače, nisam jednostavno takva osoba. Na sve to imam najboljeg druga koji mi često izjavljuje da uvek bira devojke koje su drugima ružne da se ne bi ostali okretali za njom... Pritom, svi misle da zbog sam zbog izgleda i nafurana, pa kad me upoznaju govore da nisu znali da sam skroz opuštena. Lepota nije sve", završila je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...