IMAM 46 GODINA I BROJNE AFERE SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Zavela sam ćerkinog dečka nakon što je uradio ovu skandaloznu stvar!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMAM 46 GODINA I BROJNE AFERE SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Zavela sam ćerkinog dečka nakon što je uradio ovu skandaloznu stvar!

Žena -

Žena koja spava s dečkom svoje ćerke priznala je šta je uradila i obratila se kolumnistkinji, a sve je počelo nakon što ga je zatekla kako se samozadovoljava njenim donjim rubljem.

foto: Profimedia

"Imam seks sa dečkom koji je upola mlađi od mene. Seks je neverovatan, no nije vredan krivice koju osećam. On je bio dečko moje ćerke, ali više nije. Imam 46 godina i razvedena sam. Imam dobar posao i lep dom. Imam ispunjen društveni život s puno prijatelja svojih godina. Nedostajala mi je samo ljubav. Bilo je muškaraca oko mene, vodim brigu o svom izgledu i često primjećujem da zanimam muškarce.

Velik je problem to što ne primećujem niti me privlače muškarci mojih godina. Moraju biti mnogo mlađi od mene. Imala sam brojne afere s mlađim muškarcima, no oni gube interes čim dobiju što žele od mene. Svi su isti i jasno im je da stvari neće funkcionisati zbog generacijskog jaza među nama. Svi osim jednog. Moja ćerka je u to vreme živjela sa mnom. Ima 22 godine i vratila se nakon diplome. Njen dečko je godinu stariji, zaista je zgodan i bilo mi je drago zbog nje.

foto: Profimedia

Jednog dana vratila sam se s posla ranije i našla ga u svojoj sobi kako se samozadovoljava mojim rubljem za prljavo rublje. Trebalo je da ga izbacim napolje, ali umesto toga zavela sam ga i pokazala mu šta starija žena zna. Postao je očaran mnome i nije odustajao. Znala sam da se igramo vatrom, no zanela sam se, sve dok nas moja ćerka nije ulovila tokom seksa. Pobegla je plačući, iselila se i otišla kod prijateljice. Njen bivši dečko i dalje živi sa mnom i ludo je zaljubljen u mene. Seks je i dalje odličan, no znam da je premlad za mene i nezreo. Ćerka i dalje ne priča sa mnom.

foto: Profimedia

Kolumnistkinja joj je dala savet:

"Kažete da vas muči griža savest, pa zašto mu ne kažete da ode? Sigurno vam je jasno da nema šanse da se pomirite s ćerkom dok je on u vašoj kući. Kako vam takva afera s upola mlađim muškarcem može značiti više od odnosa s vašom ćerkom? Što vas privlači mlađim muškarcima?

Čini mi se da postoji priča koju niste ispričali. Jeste li doživeli neku traumu koja utiče na vaše odluke danas? Nemojte nastavljati s tim destruktivnim ponašanjem. Jeste li razmišljali o savetovanju sa stručnjakom? U međuvremenu, recite ćerki da vam je žao i stanite na kraj toj besperspektivnoj vezi.''

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

7 razloga zašto je ZIMA najbolje godišnje doba ZA SEKS?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track