ZDRAVE I LEPE NOGE: Šta da radite da ne biste imali proširene vene i otečene noge?
Foto: Promo

ZDRAVE I LEPE NOGE: Šta da radite da ne biste imali proširene vene i otečene noge?

Žena -

Jedan od glavnih ženskih atributa jesu noge, pa nije ni malo privlačno da budu proširene venama i otečene. A svakako nije prijatan ni osećaj težine u listovima koji se javlja kad dugo sedate ili stojite – pogledajte OVDE kako to da rešite/sprečite!

Kompresivne čarape su, kažu oni koji su ih probali, neverovatno dobre za bolne, otečene noge! One ublažavaju, a u velikom broju slučajeva čak i potpuno eliminišu bolove, otoke i čine hod ugodnijim. U poređenju sa ostalim čarapama ovog tipa, ove su u velikoj prednosti jer sa njima nećete imati problem prilikom navlačenja – imaju rajsfešlus koji možete okrenuti sa spoljne ili unutrašnje strane lista. Napravljene su od prijatnog materijala koji propušta vazduh, a OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 ih možete kupiti po ceni od SAMO 650 din!

foto: Promo

Mogu da ih nose i muškarci i žene svih starosnih dobi. Olakšavaju višečasovno hodanje, stajanje pa i sedenje. Poboljšavaju cirkulaciju, pozitivno utiču na venski pritisak, sprečavaju stvaranje edema i osećaj bolnih i otečenih nogu.

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE 24/7h!

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja