Najnovije vesti

(VIDEO) BILA JE FETIŠ MODEL I DOBIJALA BRDO NOVCA: Sve što je trebalo da radi je ova stvar, zbog koje je nastao jeziv problem!
Foto: Printscreen/Youtube

ŽIVOT JOJ SE OKRENUO NAOPAČKE

(VIDEO) BILA JE FETIŠ MODEL I DOBIJALA BRDO NOVCA: Sve što je trebalo da radi je ova stvar, zbog koje je nastao jeziv problem!

Žena

Rene Biran (53) iz Džoržije, koja ima šestoro dece, nije imala lako detinjstvo. Sve je počelo tako što je rođena kao dete iz afere, zbog čega je počela mnogo da jede.

 

U detinjstvu joj je baka davala hranu, kako ne bi bila nezadovoljna, a onda je počela da radi kao plus sajz blogerka, da bi otkrila čitavu armiju ljudi više nego voljnih da plate kako bi je gledali kako jede kaloričnu hranu. Tako je nagurala do 286 kilograma i shvatila da više ne može ni da hoda ni da diše.

 

foto: Printscreen/Youtube

Nakon jedne epizode kada je morala hitno u bolnicu da bi joj dali kiseonik jer nije mogla da diše, ustanovljeno je i da joj otkazuju srce i bubrezi i da, ukoliko želi da nastavi da živi, pod hitno mora da se reši kilograma.

 

Za početak, u bolnici je skinula 19 kilograma, što je bilo premalo u odnosu na ukupan broj njenog viška. Kako bi se kvalifikovala za operaciju hirurškog smanjenja želuca, morala je da izgubi mnogo više. Uprkos tome što je dobila precizna uputstva, nije ih se pridržavala budući da je za mesec dana skinula svega četiri kilograma.

Kada su ponovo počeli da joj otkazuju organi, shvatila je da je situacija ozbiljna. Pristupila je problemu sa čvrstom namerom i za dva meseca skinula je 45 kilograma.

 

Krenula je i na psihoterapiju, gde je govorila o zlostavljanju koje je doživela od strane očuha kada je imala osam godina. To joj je pomoglo da smrša još 13 kilograma i da se kvalifikuje za operaciju.

 

Posle toga, nastavila je da mršavi. Za sada je, izveštavaju mediji, izgubila 94 kilograma, a njen napredak biće prikazan u emisiji "Moj život sa 200 kilograma".

 

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...