URADIĆE OVIH 5 STVARI DA BI JE SMUVAO: OVO muškarci gledaju na Instagram profilu potencijalne DEVOJKE
Foto: Profimedia

Muško-ženski odnosi

URADIĆE OVIH 5 STVARI DA BI JE SMUVAO: OVO muškarci gledaju na Instagram profilu potencijalne DEVOJKE

Žena -

Društvene mreže igraju važnu ulogu u upoznavanju dvoje ljudi, posebno ukoliko određene emocije kreću da se rasplamsavaju među njima. A kada muškarac dobije priliku da upozna devojku u snova, neće prezati a da ne "čekira" ovih pet stvari na njenom Instagramu.

Slike sa mora Slike sa letovanja, osim destinacija koje preferirate, otkrivaju mnogo toga: figuru, društvo, kako izgledate bez šminke, pa i fotošopa! Zato dame, budite pažljive, posebno ako ste se sprijateljile na Instagramu sa dečkom koji vam se sviđa i sa kojim planirate viđanje.

Gde izlazite?

Posebno ukoliko volite da podelite sa svojim foloverima gde ste tačno, nemojte biti iznenađene ukoliko se u omiljenom kafiću sretnete sa dečkom koji vam se vrlo otvoreno nabacuje. On zna da ćete u jednom trenutku biti tu, ukoliko ste se na tom mestu često označili. Ukoliko je došao posle vas - sve je mnogo, mnogo više očigledno. Javite se!

Šta volite, a šta ne

Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je vaša najdraža knjiga? Muškarci su po pitanju muvanja veoma slični ženama, pa će tako na Instagramu proveriti šta nas zanima, čime se bavite, a onda će naučeno "slučajno" iskoristiti u konverzaciji. Ništa strašno, naravno, samo ako ne pretera...

Bivši momci

Mala je verovatnoća da će se o njima raspitivati, posebno kod vas, ali zato će ih zasigurno proveriti na Inmstagramu. Takođe, proveriće i kolko se često "lajkujete" i ne, neće mu biti najmilije da sazna da je bivši jedan od vaših najaktivnijih "lajkera".

Muško društvo

Tvoj najbolji drug za njega je, uslovno rečeno, pretnju koje se mora paziti! Svaki član muške ekipe za njega je potencijalna opasnost. Takođe, svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati neku reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude i ljubomoran.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Srbijadanas.com/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track