Najnovije vesti

(VIDEO) PROFESORKA (53) JE IMALA SEKS SA MALOLETNIM UČENIKOM: Njenu skandaloznu poruku je pronašla dečakova majka!
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

(VIDEO) PROFESORKA (53) JE IMALA SEKS SA MALOLETNIM UČENIKOM: Njenu skandaloznu poruku je pronašla dečakova majka!

Žena

Optužena Debra Lov je na sudu priznala da je imala seksualni odnos sa dečakom, ali kada je on imao 17 godina i kada mu više nije bila nastavnica, jer je u to vreme napustila školu.

Ona je svom petnaestogodišnjem učeniku poslala poruku sa tekstom: "Kome još mogu da budem kurva?"

Poruku je poslala nakon što je dečak blokirao na svim društvenim mrežama, nakon seksa koji su imali u njenoj kući, a poruku je pronašla dečakova majka i pozvala policiju.

Tužilac tvrdi da su seksualni odnosi između nastavnice i učenika počeli kada je dečak imao 15 godina i, iako dečak nije bio prisiljen na njih, po zakonu je bio suviše mlad da bi na njih pristao. Takođe, tužilac tvrdi, da je nastavnica zloupotrebila svoj položaj osobe od poverenja i zavela dečaka dok je bila njegova nastavnica u školi. Tokom suđenja, nastavnica je opovrgla optužbe da je imala telefonski seks sa dečakom. Ipak, veštaćenjem je dokazano da su imali dva duga telefonska razgovora.

Dečak je prijateljim rekao i da ga je vodila na tetoviranje, gde se predstavila kao njegova tetka i uredno platila tetovažu. Takođe, kontakte sa nastavnicom je prekinuo jer se osećao osramoćenom. Suđenje je u toku.

Kurir.rs/BBC, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...