AKCIJA – IDEALNO ZA PIKNIK: Lagani prenosivi roštilj po neverovatno SNIŽENOJ ceni – sada SAMO 1.690 din!
Foto: Promo

AKCIJA – IDEALNO ZA PIKNIK: Lagani prenosivi roštilj po neverovatno SNIŽENOJ ceni – sada SAMO 1.690 din!

Žena -

Prvi maj se polako bliži, ali ćete svakako i pre i posle njega moći da uživate u prirodi sa porodicom ili društvom. A dobro je poznato da su zabava i druženje još bolji kada je tu dobra klopa – pogledajte OVDE kako da piknikujete kvalitetno, a da ne morate da vučete sa sobom velike, teške roštilje.

Ovaj fantastični lagani prenosivi roštilj na rasklapanje će upotpuniti svako vaše okupljanje u prirodi, ali i olakšati prtljag i pripremu hrane. Izuzetno je lagan, dovoljno je velik da na njega može da stane pristojna količina hrane, a ipak dovoljno mali kada je rasklopljen da neće zauzeti mnogo mesta. Ultrajednostavan za održavanje, rasklapanje/sklapanje i, što je još bolje, NIJE za 1 upotrebu, već ga možete koristiti neograničeno mnogo puta. Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 1.690 din!

foto: Promo

Bez umaranja, mučenja oko nameštanja i prljanja. Samo uz njega ponesite malo uglja za roštilj, skinite rešetku, sipajte uglja, vratite rešetku i sve je spremno!

Iskoristite ovu neverovatno SNIŽENU CENU i kupite svoj prenosivi roštilj na rasklapanje OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track