PUTOVANJE AUTOM: Bez OVOGA ne krećite na put!
Foto: Promo

PUTOVANJE AUTOM: Bez OVOGA ne krećite na put!

Žena -

Sezona je putovanja, a kada idete negde kolima, bliže ili dalje, uvek morate biti potpuno opremeljeni, naročito ako vodite i decu. Ako vam se izduva guma na sred puta, a najbliža pumpa je kilometrima daleko, OVO je rešenje!

Air Dragon pumpa za gume je neophodna svakom ko vozi, a naročito onima koji često dalje putuju. Njom gumu možete naduvati potpuno sami, vrlo brzo i vrlo lako! Sve što treba da uradite je da priključite Air Dragon u upaljač u autu, stavite vrh creva za pumpanje u ventil, naduvate gumu koliko je potrebno i nastavite slobodno svoj put! Merač pritiska na Air Dragon pumpi je ANALOGNI. Pozovite danas na broj 011/6 888 999 ili poručite OVDE svoju Air Dragon pumpu po SNIŽENOJ CENI od 2900 rsd!

foto: Promo

Zahvaljujući meraču pritiska koji Air Dragon pumpa ima, uvek ćete znati koliko su vaše gume naduvane. Sa njom možete naduvati i gumu bicikla, loptu, bazen, dušeke na naduvavanje i još mnogo toga. Pogledajte u sledećem videu kako funkcioniše (princip rada je isti, a jedina razlika između pumpe u ponudi i pumpe iz videa je ta što u videu ona ima digitalni merač pritiska, dok je merač na pumpi iz ponude analogni):

Poručite već danas svoju portabilnu Air Dragon pumpu po AKCIJSKOJ ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track