ANTALIJA I SIDE: Iskoristite letnji odmor i da upoznate istoriju Turske obale!
Foto: Promo

ANTALIJA I SIDE: Iskoristite letnji odmor i da upoznate istoriju Turske obale!

Žena -

Na jugozapadu Turske nalazi se jedno od najpoznatijih letovališta ove zemlje. Antalijska regija, iz godine u godinu postaje sve poznatija turistima iz čitavog sveta, posete u toku letnjih meseci su sve brojnije, a lepe uspomene se nižu i mame osmeh na licu mesecima nakon povratka sa putovanja.

foto: Promo

Jedno od najposećenijih mesta u ovoj oblasti, u prijatnom mediteranskom klimatskom pojasu, sa dugim, peščanim plažama koje su lepo uređene, a tirkizno more okupano toplim suncem, podrazumeva se, jeste Antalija Turistička agencija 1 A Travel već godinama svoje verne klijente upućuje na odmor iz snova u neki od brojnih hotela u Antaliji.

foto: Promo

Porto Bello Hotel Resort&Spa u Antaliji, nalazi se na svojoj, šljunkovitoj plaži dugoj 150m, na kojoj se ne plaćaju dodatno suncobrani, ležaljke i dušeci. Osim toga, hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima i bazen za decu. Porto Bello ima dnevne i večernje animacije i muzički program, više vrsta sportskih terena i igrališta, saunu i tursko kupatilo, pa je time idealan izbor kako za porodično letovanje, tako i za parove i mlade ljude jer će svako uspeti u njemu da pronađe svoj „komad sreće“. Ako preferirate All Inclusive koncept za letovanje, a sve navedeno do sada vam se dopalo, možda ste na dobrom putu da pronađete svoj izbor za leto ispred nas.

foto: Promo

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi i van letnje sezone, pa može biti interesantna, kako za šoping i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta, tako i za posete restoranima, kafićima i za noćne izlaske. Ako vam se čini kao bolja ideja manje, mirnije mesto za letovanje, ali opet bogato sadržajima koji nisu samo standardno letnji i vezani za plažu i kupanje, možda je za vas Side fenomenalan zalazak sunca posmatran sa Apolonovog hrama i krstarenje Managvat rekom.

foto: Promo

Izaberete li Dream World Aqua 5* izabraćete hotel koji je nov, kvalitetan i sadržajan. Usluga je All Inclusive, a posebno se ističe akva park koji je radost za mališane, ali vrlo često i za njihove roditelje.

foto: Promo

Antalijska rivijera nisu samo Side i Antalija .već i Belek , Kemer i Alanja ,a turistička agencija 1 A Travel u svojoj ponudi ima odlične hotele u svakom od navedenih letovališta. Detaljnije na oficijelnom sajtu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track