MEGAN POMIRILA OCA I SINA! VOJVOTKINJA OD SASEKSA REŠILA SVE NESUGLASICE IZMEĐU HARIJA I ČARLSA: Ovako je proslavljena glumica zagrejala srca hladne kraljevske porodice
Foto: Profimedia

PROMENE

MEGAN POMIRILA OCA I SINA! VOJVOTKINJA OD SASEKSA REŠILA SVE NESUGLASICE IZMEĐU HARIJA I ČARLSA: Ovako je proslavljena glumica zagrejala srca hladne kraljevske porodice

Pop kultura -

Čitava nacija ne krije oduševljenje! Naime, od trenutka kada se Megan Markl preselila u London, kraljevska porodica značajno se promenila i ujedinila. Umesto kao i obično hladni, članovi mnogo češće pokazuju osećanja i radije provode vreme skupa, a za to je, kako se navodi, "krivac" upravo lepa vojvotkinja od Saseksa.

To se posebno vidi u odnosu Harija i oca Čarlsa. Specifičan trenutak kada je Megan, zbog sopstvenih porodičnih trzavica, pitala svog svekra da je otprati do oltara pamtiće se kao prekretnica u odnosu do tada zaraćenog Čarlsa i sina Harija.

Posebno fin prema svom ocu Hari je bio i na njegov 70. rođendan protekle nedelje u vrtovima Bakingemske palate, kada mu je održao i svečani govor.

"Tata, znam da si tražio da danas ne budeš ti u centru pažnje, ali moraćeš da mi oprostiš što te ne slušam. Baš onako kako sam to radio i pre. Zato sam zamolio sve okupljene da ti zahvale na tvom dugogodišnjem radu, u koji ulažeš mnogo truda i ljubavi", rekao je između princ.

Navodno, upravo je Megan zaslužna i za taj moment! Otkada je upoznala Harijevog oca, stalno je naglašavala kako je očarana njime i kako je šarmantan i uglađen. Ništa manje oduševljen novom snajom nije bio ni Čarls, koji je sa svojim prijateljima podelio to koliko Megan usrećuje njegovog sina i koliko je samo zadovoljan što je stigla u porodicu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Tportal.hr/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track