KADA MI JE UMRO MUŽ, SPETLJALA SAM SE SA DEČKOM SVOJE MAJKE: Osećam se kao da živim u laži, ali to nije najgore! Ovako ga zove moja ćerka!
Foto: Profimedia

TEŠKA SITUACIJA

KADA MI JE UMRO MUŽ, SPETLJALA SAM SE SA DEČKOM SVOJE MAJKE: Osećam se kao da živim u laži, ali to nije najgore! Ovako ga zove moja ćerka!

Žena -

Ubrzo naskon suprugove smrti, mlada se žena zaljubila u dečka svoje majke, s kojim održava tajnu vezu.

Seks im je odličan i ona oseća da bi to moglo biti to, ali ni ne sluti u kakve se probleme uvalila. Osim što je mnogo stariji od nje, taj je muškarac u bliskom srodstvu s njenim pokojnim suprugom. Žena obratila stručnjaku za odnose Deidre na jednom portalu.

"Draga Deidre, zaljubila sam se u bratića svog pokojnog supruga i ne možemo skinuti ruke jedno s drugog. Problem je u tome što on izlazi s mojom mamom poslednje dve godine. Imam 33 godine, a suprug mi je preminuo pre šest meseci. Bili smo stvoreni jedno za drugo i užasno mi nedostaje. Bili smo zajedno 14 godina i imamo ćerku (12). Njegov bratić je često dolazio kod nas i poznajem ga godinama.

Njemu su 52 godine, ali jako se dobro drži. U duši je isto dobar te je i sam bio u braku do pre tri godine. Žena ga je ostavila iz vedra neba. On nikad nije rekao zašto niti ga je ko pitao. Sledeća je vest bila da su se on i moja majka spetljali. Ona je udovica više od deset godina. Jedno veče smo prijateljica i ja otišle na piće. Obično ne zalazim u pabove, a ni on. Međutim, baš je tada bio tamo. Razgovarali smo i super se zabavljali. Bio je to prvi put da sam se smejala nakon suprugove smrti.

Pozvao me da dođem kod njega veče posle. Jedno je vodilo drugom i sad smo zajedno već više od tri meseca. Seks nam je divan i on želi da javno obelodanimo našu vezu jer se ne voli skrivanje. Ne znam šta da radim. Mislim da ga volim i ne želim da ostanem sama, ali ne želim da povredim mamu ili ćerku, koja ga još uvek zove ujakom. Osećam se kao da živim u laži.

foto: Profimedia

Stručnjak odgovara:

Nalazite se u tajnosti, tako da, da, živiš u laži. To obično znači da se treba vratiti korak unatrag i uzeti pauzu ili, u tvom slučaju, dati još vremena da preboliš supruga. Ta mi se vaša veza ne sviđa. Uopšte ne razmišljaš unapred. Ako je on toliko zagrejan za tebe, zašto se još uvek viđa s tvojom majkom? Kažeš da je dobar u duši, ali ja nisam stekla takav dojam. Kako neko može da vara mamu s ćerkom? Meni se čini da on samo koristi priliku i očito ne razmišlja šta je najbolje ni za jednu od vas.

Ti si ranjiva jer si nedavno ostala udovica. Razumem koliko je to bolno, kao i da ne želiš biti sama, ali na pogrešnom si putu. Ne dopusti mu da ti napravi probleme s mamom sad kad joj najviše trebaš. Mogla bi doći na udar kritika cele porodice. Reci mu da je između vas gotovo, a majci kaži kako zaslužuje boljeg. Nadam se da će se on brzo povući. Daj vremena sebi i pronaći ćeš ljubav.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track