Najnovije vesti

ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS
Foto: Profimedia

DO 10. JUNA

ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS

Žena

Do kraja tekuće nedelje, veliki astrološki savet glasi - budite strpljivi i ne propustite poziv ili predlog koji vam stiže. Veoma je interesantan i igraće presudnu ulogu u vašem životu.

Ovan

Lepo vam je što ste sami? Onda budite, zašto da ne! Možda vas okruženje tera da se priključite parovima, ali vi nikada niste bili takvi. Kao svi Ovnovi, sami procenjujete kada je vreme za šta. Međutim, neko poseban će vas krajem nedelje tako oraspoložiti, da ćete se smeškati do sredine iduće nedelje! Ipak, nastavićete da gradite ono što vas spaja, ali dobro procenite da li nekoga tako vučete za nos ili zaista polako i zajedno idete ka cilju.

Bik

Niko bolje od vas ne razume onu staru "nema požurivanja ljubavi". Uvek vas je više privlačio kvalitet nego kvantitet, pa tako i u ljubavi. Pre ćete sa nekim biti konkretno, nego s mnogima tek onako. Istina, kada planovi propadnu veoma je razočaravajuće, ali ukoliko vikend"ne upali" jednostavno isplanirajte neki drugi dan.

Blizanci

Možete bežati, ali ne i pobeći... Šta god da vam se dogodilo na ovom polju, hrabro stanite iza toga! Što pre prihvatite sve, pre ćete uspeti da se pomerite sa mrtve tačke. Previše idealizujete i zato mnogo šta propuštate, a duboko u sebi znate da to ne želite. Nemojte delovati plitko. Ne možete stalno suditi knjizi po koricama.

Rak

Bukvalno iskačete iz kreveta kolik oste srećni! A znate li šta to znači? Ovaj divan period može prizvati ljubav u vaš život. Ipak, ukoliko vam nešto odvuče pažnju, potrudite se to da zamaskirate, da se ne vidi. Ukoliko ne možete da odložite obaveze, zakažite dejt za neki drugi put. Nemojte ostavljati loš utisak bez ikakve potrebe i namere.

Lav

Previše razmišljate o svom ljubavnom statusu. To vam je trenutno glavna preokupacija! Poznato je da volite dramu, zato nemojte u prirodno dramatične trenutke dodavati još kašičicu lavovske drame. Postoji neko ko želi da vam se približi, da li ste uopšte svesni toga? Pokažite i vi vaša osećanja, ne dozvolite da on/ona mora da gleda u pasulj da li ima ili nema šansi, opustite se!

Devica

Da li vam je standardna žvaka od pomoći? Da li stidljivost "vrši posao"? Pogledajte malo okolo, promenite ustaljene navike, ali i očigledne izbore. Toliki je i raznoliki svet oko vas! Vikend pred vama biće izuzetno kritičan, ali ako sebi ne olakšate koliko god da možete, kako mislite da će neko drugi da učini to za vas?

foto: Profimedia

Vaga

Ma da li je moguće da ste vi spremni za ljubav? Ako imate nekoga na pameti, vreme je za onaj prvi krak, drage Vage! Dosta je bilo razmišljanja o bivšim ljubavima, pravo je vreme za nove. Ako vam je lakše, pošaljite poruku na nekoj od društvenih mreža, ali samo jedno je važno, a to je da pružite ruku. Svakako, znamo da nećete napisati ništa što inače ne bi i rekli. Srećno!

Škorpija

Vi ste najmisterioznija osoba. Ikada. Ali razmislite, koliko je to dobro za vas? Skoncentrišite se, pokažite šta se krije iza tog naizgled nehajnog pogleda, makar malo. Volite da izlazite i posebno vam prijaju ovi trenutni vreli vikendi, nečiji nastupi, svirke. Nikoga zapravo ne bi čudilo da vas zvezda šou pozove na dejt, čisto da znate, samo vas.

Strelac

Svoj ljubavni život nazivate "starim, dobrim danima". Jeste li ozbiljni? Definitivno ste u trenutku kada vam je promena i te kako potrebna! Ostavite prošlost tamo gde jeste, potrudite se da stvorite novu, za promenu. Ako vam se neko dopadne krajem nedelje, jednostavno dozvolite tom osećanju da vas ponese. Možda se prisetite šta zasita znači biti zaljubljen, ili u potpunosti izgubljen u ljubavi.

Jarac

Kada planirate dejt, ništa ne prepuštate slučaju. Dajete sve. Tako je uvek bilo i tako će i biti, posebno kada se trudite da ostavite dobar utisak. Zato ste tako duboko razočarani svaki put kad osoba s kojom ste izašli nema "ono nešto" što sve vreme tražite. Posebno ukoliko se pojavi sat vremena kasnije, a izgleda kao da ide do prodavnice... Zato, za promeni, naučite da uživate u situaciji koj uste stvorili. Nije dejt samo za nekog drugog, i vi ste tu! Vikend iskoristite da iskulirate solo, to je ono što vam je neophodno.

Vodolija

Ako niste u baš najsjajnijoj finansijskoj situaciji, pustite mašti na volju. Niko neće primetiti manjak, ukoliko svojom kreativnošću nadomestite taj nedostatak. Krajem nedelje bivša ljubav ponovo će vam naterati suze na oči, ali polako. Vremena zapravo ima i na pretek. Možda stvari stoje tako jer još uvek niste preboleli, ali ste na korak to toga. Ipak, u prošlosti se ne živi, kao ni od nje, zato samo nastavite da se trudite. Biće sve u redu.

Ribe

Odavno niste bili ovako optimistični. Šta god da je u pitanju - dobro je. Ne skidajte osmeh sa lica! Privlačite ljude tim optimizmom, nemojte da vas to čudi, već prihvatite izazov. Očekujte razbne zanimljive predloge i pozive. Ovo je zaista vaša nedelja!

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Horoscope.com/Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...