LETNJE DRANGULIJE: Kako da BEZ muke naduvate gumene bazene, lopte i dušeke za plažu?
Foto: Promo

LETNJE DRANGULIJE: Kako da BEZ muke naduvate gumene bazene, lopte i dušeke za plažu?

Žena -

Išli na more ili ne, nešto će vam sigurno od ovoga doći u šake da ga „osposobite“: bazenčić, lopta, dušek... Zato je za svaki slučaj u uvek dobro imati OVO!

Air Dragon portabilna pumpa je nešto sa čime ćete za tren oka naduvati sve navedeno + najrazličitije gume: gumu od bicikla, motora, pa čak i auta. Uvek je treba imati u kolima, zlu ne trebalo. Ona i najvećem laiku omogućuje da naduva gumu potpuno sam, vrlo brzo i jednostavno! Samo se priključi u upaljač u autu, vrh creva za pumpanje se stavi u ventil, guma se naduva do željenog pritiska i to je sve! Merač pritiska na Air Dragon pumpi je ANALOGNI. Ono što je takođe prednost ove pumpe je činjenica da njom možete i da izduvate sve što naduvate, bez skakanja po predmetu, stiskanja i ostalih egzibicija. Pozovite danas na broj 011/6 888 999 ili poručite OVDE svoju Air Dragon pumpu po AKCIJSKOJ CENI od 2900 rsd!

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu kako radi (princip rada je isti, a jedina razlika između pumpe u ponudi i pumpe iz videa je ta što u videu ona ima digitalni merač pritiska, dok je merač na pumpi iz ponude analogni):

Poručite već danas svoju portabilnu Air Dragon pumpu po SNIŽENOJ ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track