MUŠKARAC PRIZNAO DA ĆE OSTAVITI DEVOJKU AKO UGRADI SILIKONE: Ona misli da nisu dovoljno velike, a evo zbog čega se meni gade plastične grudi!
Foto: Profimedia

RAZMIŠLJA O RASKIDU

MUŠKARAC PRIZNAO DA ĆE OSTAVITI DEVOJKU AKO UGRADI SILIKONE: Ona misli da nisu dovoljno velike, a evo zbog čega se meni gade plastične grudi!

Žena -

Muškarac s Novog Zelanda ispričao je da, iako je ludo zaljubljen u ženu (40), ne želi biti s njom ako ugradi "lažne grudi".

Jedan od razloga taj što veruje kako će nakon toga izgledati otrcano.

"Mrzim lažne grudi. Niti izgledaju niti se osećaju prirodno. Pre nekoliko godina sam spavao sa ženom koja je imala implantate i samo bi me njihov dodir totalno ohladio", kazao je. Par je zajedno deset meseci i on smatra da je pronašao ženu svojih snova, no sada ozbiljno razmišlja o raskidu.

foto: Profimedia

Kako kaže, njegova devojka želi na plastičnu operaciju jer misli kako njene grudi B korpe nisu dovoljno velike. Zahvat planira da plati novcem koji je dobila na brakorazvodnoj parnici s bivšim. Muškarac razume da ona pati od toga da popuni brushalter i nosi haljine bez naramenica, a da joj ne spadaju, ali ipak smatra kako je njeno telo savršeno takvo kakvo jeste.

Jednom joj je rekao što misli o tome, ali ne želi da utiče na njenu odluku jer razume da nema pravo da joj govoriti šta će raditi sa svojim telom.

"Za mene će ona namerno deformisati svoje telo. Ne znam mogu li ostati s njom ako s tim ode do kraja. Ona nema pojma o tome da ja razmišljam o raskidu, a ja je ne želim da je ucenjujem na ovaj način", rekao je anoniman muškarac. Dodao je kako su njene grudi savršene, te da nema potrebe ni smisla menjati nešto što takvo.

foto: Profimedia

Savetnica Dženifer, koja je nekad vodila eskort agenciju, a sada deli ljubavne savete, objasnila mu je kako devojka samo pokušava da pronađe način da se bolje oseća u svome telu.

"Jesu li prirodne grudi tebi važnije nego ostatak njenog tela? Iskreno se nadam da nisu. To je tvoja odluka, ali shvati kako je žena u koju si se zaljubio mnogo više od samih grudi, pravih ili lažnih", zaključila je savetnica.

Kurir.rs/Stuff, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track