DEVOJKA (23) JE U BRAKU SA STARIJIM PREDUZETNIKOM I ŽIVI U LAŽI: Moja porodica će biti u šoku kada se za 2 godine desi OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

DEVOJKA (23) JE U BRAKU SA STARIJIM PREDUZETNIKOM I ŽIVI U LAŽI: Moja porodica će biti u šoku kada se za 2 godine desi OVO!

Žena -

Jedna devojka je na odlučila da sa korisnicima interneta podeli svoju ispovest.

Želela je da ostane anonimna, a priznala je da trenutno živi u lažnom braku, za koji svi misle da je idealan.

foto: Profimedia

"Imam 23 godine, živim u Nemačkoj i živim u laži. Trenutno sam u lažnom braku sa jednim ruskim preduzetnikom koji je stariji od mene 13 godina. U "braku" smo 4 meseca, a i ja i on imamo koristi od toga. On je dobio pažnju medija i više klijenata a ja dobijam novac", napisala je ona i nastavila:

"Odmah na početku svega mi je kupio skupoceni automobil i dao 5.000 evra u kešu. Za svaku večeru dobijam 3. 500 evra, a idemo minimalno 5 puta mesečno na večeru. Za ova 4 meseca sam posetila 9 država za koje sam samo mogla maštati da ću videti. Sve mi plaća, ništa ne radim osim što se pravim srećna i zaljubljena pred kamerama i drugim ljudima. Živimo u istoj kući, ja imam svoj stan a on svoj, nikada nismo zajedno spavali, niti bilo šta drugo."

foto: Profimedia

"Za ovo ne zna niko osim nas, čak i moji roditelji misle da smo stvarno u braku. Dogovor je bio da se nakon 2 godine razvedemo i svako ode na svoju stranu. Obećao mi je i da će mi kupiti stan na kojoj god lokaciji želim nakon što sve završi. Uživaću još dok on sve plaća, novac ću staviti u banku i kasnije uživati u ušteđenom."

foto: profimedia

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track