ISPOVEST ŽENE KOJA JE SASVIM SLUČAJNO OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Imamo dve male ćerke, mislila sam da je naš život savršen, a onda sam saznala GORKU ISTINU!
Foto: Profimedia

izdaja boli

ISPOVEST ŽENE KOJA JE SASVIM SLUČAJNO OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Imamo dve male ćerke, mislila sam da je naš život savršen, a onda sam saznala GORKU ISTINU!

Žena -

Prevara boli, ali izdaja i bol su još veći kada je žena sa kojom vas je prevario vaša najbolja prijateljica.

Jedna žena koja je želela da ostane anonimna požalila se u kolumni britanskog tabloida kako je razočarana u muža jer je saznala da ju je prevario.

Prošlog meseca joj se pokvario telefon, pa je pozajmila suprugov ne sluteći šta će u njemu pronaći, te je odlučila da zatraži savet od kolumnistkinje britanskog tabloida "The Sun".

foto: Profimedia

"Bila sam zaglavljena čekajući na železničkoj stanici. Dva voza su otkazana, pa sam tako iz čiste dosade rešila da malo pročeprkam po njegovom telefonu. Našla sam stare poruke koje je razmenjivao sa mojom najboljom drugaricom", napisala je žena koja je vrlo brzo zatim saznala da su njih dvoje imali "otkačenu vezu na jednu noć" baš na početku našeg zabavljanja.

"Oboje imamo 28 godina i dve male devojčice. Mislila sam da je naš zajednički život savršen, a sada sam potpuno slomljena. Ne mogu te poruke da izbacim iz glave", napisala je uz napominjanje da razmišlja da ga ostavi i sa decom promeni svoj život iz korena.

Kaže da je njena slika o njihovom životu kompletno promenjena, a nema snage da razgovara iskreno sa mužem, muči se i pati.

Najviše je boli izdaja prijateljice i da ne veruje da će imati snage da nastavi dalje.

Terapeut ovog magazina posavetovao je da ipak da ne odbacuje ceo svoj život zbog jedne nepromišljene noći koja nije ostavila posledice na njen odnos sa suprugom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track