MAMA, ONA JE PRAVA I ZAPROSIĆU JE: Poslednje reči muškarca (23) bolesnog od leukemije razaraju SRCE! Njegova devojka će zauvek pamtiti ovaj trenutak u bolnici... (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRETUŽNO

MAMA, ONA JE PRAVA I ZAPROSIĆU JE: Poslednje reči muškarca (23) bolesnog od leukemije razaraju SRCE! Njegova devojka će zauvek pamtiti ovaj trenutak u bolnici... (FOTO, VIDEO)

Žena -

Australac Majkl Ovens (23) preminuo je od leukemije samo pet dana nakon što mu je dijagnostifikovana, a nekoliko trenutaka pre svoje smrti odlučio je da zaprosi svoju devojku Rozi Rečiči.

Par je u vezi bio više od godinu dana, a upoznali su se u Hrvatskoj dok bili na putovanju po Europi. Njihova veza je ubrzo postala ozbiljna kada su se vratili kući, ali Majkl je saznao loše vesti. Žalio se na bolove u vratu pa je otišao na preglede. Doktor mu je rekao da ima leukemiju i da je bolest ušla u završnu fazu. Njegovo stanje se pogoršalo vrlo brzo, ali pre nego što je umro, rekao je svojoj majci da je Rozi njegova jedina i da želi da je zaprosi.

"Ostala sam tu noć s njim i ležala sam na krevetu i pokušavala da ga utešim. Počeli smo da pričamo o nama i našoj budućnosti. Bio je uporan da se izleči samo zbog toga. Pitao me da se udam za njega, a ja sam pristala odmah. Znali smo da je naša veza prava i mislim da je najteže što mi se moglo dogoditi to što je došao kraj. Kada volite nekoga onoliko koliko sam ja volela Majkla, odmah znate da je to prava ljubav", rekla je Rozi i dodala kako nikada neće zaboraviti njihove zadnje trenutke.

Doktori u bolnici odlučili su da ga stave na spavanje pre nego počne s hemoterapijom jer su se plašili da ima upalu pluća. Majkl nije imao upalu već se rak raširio jako brzo i zahvatio pluća. Jedva je disao. Razgovarao je tada s ocem i majkom pre nego je Rozi došla. Zaprosio ju je i potom preminuo.

A post shared by ROSIE. (@rosierechichi) on

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track