SEKS U PRIRODI MU JE UNIŠTIO ŽIVOT: Prevario sam devojku posle žurke i otišao kod doktora! Dobio sam POLNU BOLEST, ali to nije jedini UŽAS!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SEKS U PRIRODI MU JE UNIŠTIO ŽIVOT: Prevario sam devojku posle žurke i otišao kod doktora! Dobio sam POLNU BOLEST, ali to nije jedini UŽAS!

Žena -

Mlad i nadobudan dečko otišao je na žurku gde je bio sa nepoznatom devojkom. Otišli su u prirodu i imali seks, a nakon nekog vremena – šok.

Devojka sa kojom je bio te večeri rekla mu je da je trudna, a doktori su ga obavestili da ima polnu bolest. Na taj način i je uništio svoju vezu.

"Bio sam glup i imao seks u prirodi s devojkom koju sam pre toga upoznao na žurki. Ona je sada trudna, a ja imam polnu bolest. Moj život je uništen. Imam 21 godinu i predivnu devojku kojoj su 23. Nedavno je dobila novi posao, zbog kog je stalno odsutna, a meni je nedostajao redovan seks. Prijatelj je slavio rođendan i bilo je stvarno krcato. Devojka koja je stajala pored mene rekla mi je kako joj je loše i da želi na svež vazduh."

foto: Profimedia

"Predložio sam da prošetamo, nakon čega smo seli na klupu. Bila je sva mazna i primakla mi se. Ona ima 19 godina. Poneo me trenutak i prebacio sam ruku preko nje te i počeli smo da se ljubimo, a onda smo imali seks u grmlju i bilo mi je zabavno. Posle seksa smo se vratili na žurku, a kasnije je svako otišao svojoj kući. Nisam mislio da ću je više ikad videti. Međutim, poslala mi je poruku da je trudna. Naime, dobila je moj broj od zajedničkog prijatelja na čijem smo rođendanu bili. Kao da to nije bilo dovoljno grozno, počeo sam da osećam kako nešto ne štima "tamo dole". Otišao sam u bolnicu i pretrage su pokazale da imam gonoreju."

"Sada više ne znam šta da radim. Jedva da poznajem tu devojku, ali razumem kako joj je. Sramim se zbog svega što sam učinio. Moja devojka mi to nikad neće oprostiti. Nisam spreman da postanem tata. Čak nemam ni stalan posao i još uvek živim s roditeljima", ispričao je mladić.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track