Najnovije vesti

VRATIO SAM SE RANIJE SA POSLA I ZATEKAO MAJKU I DEVOJKU NA GOMILI: Zgrožen sam zbog zvukova koje sam čuo! Prizor SEKSA je bio ODVRATAN!
Foto: Profimedia

NE MOŽE DA IZBRIŠE IZ GLAVE

VRATIO SAM SE RANIJE SA POSLA I ZATEKAO MAJKU I DEVOJKU NA GOMILI: Zgrožen sam zbog zvukova koje sam čuo! Prizor SEKSA je bio ODVRATAN!

Žena

Mladić je doživeo šok života kada se vratio ranije s posla. Zatekao je svoju devojku i svoju majku zajedno u krevetu gole.

Devojka mu je priznala da je biseksualka, a mamu ne može pogledati u oči da bi uopšte razgovarao. Svoje dileme je podelio sa kolumnistkinjom.

"Zgrožen sam i šokiran. Devojka i ja oboje imamo 28 godina, a mama mi je u kasnim pedesetima. Živimo s mojim roditeljima dok ne kupimo kuću i uselimo se. Nije nam lako jer brak mojih roditelja nije bajan. Radim u logistici i toga sam dana obavio veliki posao, pa me šef poslao ranije kući. Ulazeći u kuću, začuo sam neke zvuke sa sprata pa sam požurio do vrata da proverim o čemu se radi. Otvorio sam vrata spavaće sobe svojih roditelja i imao šta da vidim - moje devojka i majka imale su seks u krevetu. Skočile su kad su me videle i brzo se pokrile. Nisam mogao da verujem da se mojoj devojci sviđa moja mama, posebno zato što se dosta ugojila posljednjih godina. Toliko sam se šokirao viđenim da sam automatski izleteo iz kuće i otišao u obližnji kafić, gde su bila dvojica mojih prijatelja", rekao je mladić i dodao:

foto: Profimedia

"Vrativši se kući, pozvao sam devojku na razgovor. Otišli smo u šetnju i ja sam je pitao šta se to zbiva. Rekla mi je da je biseksualna, ali me preklinjala da ništa ne govorim ocu. Istina je da bi im to razorilo ionako klimav brak. Obećala mi je da se to više neće ponoviti, ali ja ne znam mogu li joj verovati. Ako se izuzme sve ostalo, jednostavno ne mogu izbrisati taj odvratan prizor koji sam zatekao. Svaki put kad izađem iz kuće, razmišljam o tome što se događa iza mojih leđa. Naš seksualni život je u potpunosti nestao, a svoju majku ne mogu pogledati u oči. Jedva čekam da se odselim."

Deidre odgovara:

Šta god ona tebi obećala, vas dvoje morate raspraviti o njenoj seksualnosti. Je li to bio samo eksperiment ili je ona zaista biseksualka? To joj nije izgovor za varanje, ali može joj zakomplikovati osećanja. Čvrsto joj daj do znanja kako joj više nikad nećeš oprostiti preljubu. Razgovarajte i o svom seksualnom životu te je li ona njime zadovoljna. 

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...