AKO OVAKO PIJETE VODU, BRZO ĆETE SMRŠATI: Neverovatno naučno otkriće oduševilo žene
Foto: Shutterstock

Smršaćete za tili čas

AKO OVAKO PIJETE VODU, BRZO ĆETE SMRŠATI: Neverovatno naučno otkriće oduševilo žene

Žena -

Umesto teških i skupih dijeta, probajte da izgubite kilograme zdravo i bez muke, piše Lovesensa.

Ne mislimo na tablete i čajeve koje obećavaju neverovatne rezultate, a kilogrami ubrzo počnu da se vraćaju, već na naviku koju što pre treba da usvojite zbog vitke linije i opšteg zdravlja.

Ako pazite da se ne ugojite ili želite da se oslobodite masnih naslaga, neka tečnost koju unosite bude obična voda jer, prema istraživanju Univerziteta u Illinojisu, povećan unos vode može uticati na smanjenje obima struka. Ovo američko istraživanje utvrdilo je da ćemo ako pijemo tri čaše vode više od uobičajenog dnevnog proseka (koji iznosi 4,2 čaše), konzumirati 205 kalorija manje hrane.

Efekat će biti veći ako pijete brezinu vodu koja je bogata elektrolitima (poput kokosove vode), a prema nekim istraživanjima pospešuje gubitak kilograma zbog svog detoksikujućeg dejstva. Brezina voda je prirodan, organski napitak dobijen istakanjem iz drveta breze, a možete je kupiti u bolje snadbevenim prodavnicama zdrave hrane. Brezina voda pomaže da izbacite toksine iz tela, jača imunitet, čisti jetru i bubrege, pomaže kod mršavljenja i celulita.

PROČITAJTE JOŠ:

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. GODINE

ČOKO-MUS TORTA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE (RECEPT)

SUZE SPREČAVAJU MNOGE BOLESTI - EVO ZAŠTO JE ZDRAVO PLAKATI

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track