OPASNO PO ZDRAVLJE: TASTATURA krije mnogo više bakterija od daske WC šolje!
Foto: Promo

OPASNO PO ZDRAVLJE: TASTATURA krije mnogo više bakterija od daske WC šolje!

Žena -

S obzirom na to da se daske WC šolje redovnije čiste od tastatura nad kojima se pije, jede, kija, kašlje, puši, ne čudi činjenica da se u njima nalazi mnogo veći broj bakterija.

Istraživanjima je dokazano da su tastature 400 PUTA gore od daski u WC-ima, što se higijene tiče. Na njima su pronađene najrazličitije bakterije među kojima su i streptokoke i stafilokoke. Prašina iz njih može biti opasna ako ste veći deo radnog vremena pred njom. Šta je rešenje? Redovno čišćenje. No, unutrašnjost tastature se ne da očistiti običnom krpom.

Jedan od najefikasnijih načina da se očiti tastatura (ali i generalno teško dostupna mesta) jeste Dust daddy, nastaak za usisivač sa dugim tankim i fleksibilnim cevčicama. On ih na sebi ima 30 i mogu da prodru na mesta gde običan nastavak ne može. A danas se Dust Daddy OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po SUPER CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu koliko je praktičan:

Ne propustite priliku da kupite Dust Daddy nastavak za usisavanje prašine po AKCIJSKOJ CENI online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track