Najnovije vesti

NE MORATE ME PERSIRATI, JA IGRAM VAŠU MAJKU: Koliko velika je Milena bila otkrila je Dubravka, a Bajaga je OSTAO BEZ REČI zbog njenog gesta!
Foto: Printscreen, Marina Lopičić

VELIKI GUBITAK ZA SVE NAS

NE MORATE ME PERSIRATI, JA IGRAM VAŠU MAJKU: Koliko velika je Milena bila otkrila je Dubravka, a Bajaga je OSTAO BEZ REČI zbog njenog gesta!

Pop kultura

Milena Dravić ostavila je neizbrisiv trag na svakog saradnika s kojim je ikad radila. Koliko su je mladi glumci voleli i koliko su joj bili zahvalni na svemu što im je, čak i tokom kratke saradnje pružila kao čovek i kolega, govori i prelepa priča koju je ispričala glumica Dubravka Mijatović samo dva dana pre nego što je Milena preminula.

Naime, u filmu "Nije lako sa muškarcima", koji je 1985. režirao Mihailo Vukobratović, Dubravka je igrala jednu od tri Milenine ćerke. Ostale dve bile su Ana Simić i Branka Katić. Naravno, trema i uzbuđenje što igraju sa takvom glumačkom divom bili su neminovni, ali je sve to nestalo posle Mileninih reči:

"Milena nam je odmah rekla: "Ne morate da mi persirate, ja igram vašu majku". I naravno da je odmah bilo lakše, a onda je onda otišla u kupila nam svakoj po Bajaginu ploču "Pozitivna geografija", ispričala je Dubravka  gostujući kod Ivana Ivanovića i poslala veliki pozdrav Mileni koja je tada ležala u KBC "Bežanijska kosa".

foto: Instagram Printscreen

Momčilo Bajagić Bajaga, čijim je albumom Milena tešila koleginice, kaže za da nije ranije čuo za tu priču.

"Nisam zaista nikada čuo tu priču, ali sam imao veliku čast da poznajem Milenu i Dragana. Ona je bila predivna žena i velika glumica", priča Bajaga i priseća se kada je poslednji put gledao Milenu na sceni.

"Poslednja predstava u kojoj sam je gledao je "Lari Tompson, tragedija jedne mladosti" u Zvezdara teatru. Inače, gledao sam skoro sve njene filmove, neke i po nekoliko puta. Njen odlazak je nemerljiv gubitak za sve nas. To je ogroman gubitak i za film i kinematografiju, ali i za kulturu uopšte. Svima će nedostajati", rekao je Bajaga.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs/Alo/Foto Marina Lopičić/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...