BOLOVI U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA MOGU DA POSTANU PROŠLOST: 3 praktična i efikasna saveta za kućno lečenje
Foto: Profimedia

Revolucionarne metode

BOLOVI U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA MOGU DA POSTANU PROŠLOST: 3 praktična i efikasna saveta za kućno lečenje

Žena -

Ukoliko patite od hroničnih bolova u kičmi, leđima, ili zglobovima, postoje revolucionarna rešenja za pomenute tegobe. Ona ne uključuju lekove, a olakšaće vam patnje koje bolovi donose. Pogledajte 3 metoda kućnog lečenja, koja su praktična, efikasna i ne oduzimaju vam puno vremena.

Magična podrška za leđa je dizajnirana tako da učini vaš život lagodnijim kroz zdrava leđa. Prikladan i lak za korišćenje, tretman za leđa i prevenciju. Koristeći magičnu podršku za leđa, istegnite mišiće i olakšate bol u leđima, izazvan zategnutim mišićima, preteranim savijanjem, nedovoljnom prirodnom krivinom vaše kičme. Neka vam magična podrška za leđa postane standardna dnevna rutina, za postizanje maksimalnih rezultata. Ona ima dvostruku funkciju: Prva je istezanje i vežbanje na njoj, dok je druga funkcija kao podrška za kičmu ( kada se kaiševima veže za stolicu tj. naslon ). Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Imate bolove u zglobovima? Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za zglobove, ili grejača zglobova. Masažer za zglobove efikasno ublažava bol u kolenu, ramenu i laktu. Nov koncept medicinskog tretmana mišića zgloba, prodirući termalnom energijom, preko toplote od svetlosti dioda i infrared svetlosti, duboko u zonu kolena/ramena/lakta, koja može vrlo brzo da ublaži bol u mišićima. Moćne infrared diode (700~50000nm), efektno prodiru, pomoću generisane termalne energije, duboko u zonu kolena/ramena/lakta i ublažuju bol. Visoko koncentrovano srebro sa visokom provodljivošću toplote, može brzo da propusti termalnu energiju u koleno/rame/lakat.

Opremljen kontrolom i memorijom temperature, na uređaju može da podesi temperatura između 40-60 stepeni C. OVDE ga odmah poručite, po ceni od 6700 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Muče vas bolovi u leđima? Vazdušno Dekompresioni Sistem je jedini sistem koji postiže dekompresiju kičmenog stuba i pomaže u oslobađanju opterećenja ovog dela tela. Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo. Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola. VDS pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 9900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Garancija je godinu dana.

Još fenomenalnih stvari, veoma efikasnih, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track