REKLA JE DA NE BI NIŠTA PRE BRAKA, PA OSTALA TRUDNA POSLE 9 DANA VEZE: Iskrena ispovest poznate glumice koja je promenila život IZ KORENA kad je upoznala njega! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

ZAPANJILA

REKLA JE DA NE BI NIŠTA PRE BRAKA, PA OSTALA TRUDNA POSLE 9 DANA VEZE: Iskrena ispovest poznate glumice koja je promenila život IZ KORENA kad je upoznala njega! (FOTO)

Žena -

Rouzi Mek bila je solo do pre pola godine, tvrdila je da će biti u celibatu sve dok ne bude izgovorila sudbonosno "da", ali onda je upoznala Džoša Brejksa i njen život se u potpunosti promenio! Naime, glumici se dogodila ljubav na prvi pogled, te je od sreće odlučila i da svoju neverovatnu priču podeli s javnošću.

"Nikada nisam verovala u ljubav na prvi pogled. Kad ti se dogodi, jednostavno znaš" priznala je lepotica koja je inače radila kao dublerka u seriji "Igra prestola", a 2016. godine dobila je ulogu i u "Maloj sireni".

O odluci o celibatu bez dlake na jeziku javno je progovorila.

"Moja majka i baka živele su u celibatu, ali nije to samo zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam jedan članak o Adriani Limi i pomislila sam kako je to lepo što se čuvala za muža", objašnjavala je ona Dejli mejlu zašto je verovala da pre braka neće stupiti u seksualne odnose.

Pevača Džoša Brejksa upoznala je preko Fejsbuka. Naime, ugovorili su sastanak jer je išla u Los Anđeles poslovno, a on tamo živi.

"Imamo zajedničke prijatelje, pa smo se našli u Holivud Boulu. Odmah smo osetili kao da se poznajemo godinama. Videla sam kako neguje baš lepe vrednosti i da mu je porodica vrlo važna. Moj prvi instinkt rekao mi je da bi bio dobar suprug", otkrila je ona.

Posle tri dana, poveli su priču i o braku! On je bio siguran da je ona prava žena za njega, te su se podjednako lagodno i odlučili na taj korak. Sredinom aprila tekuće godine uplovili su u bračne vode. Kako nije bilo nikakve pomezne ceremonije, telefonom je i obavestila svoje roditelje da se udala.

"Prekinuću i nazvaću te kasnije", rekli su joj, pa su psovali i vikali, a najzad i pomirili se sa novonastalom situacijom.

Posle prvog seksualnog odnosa, Rouzi je saznala da je ostala u drugom stanju.

"Bila sam sa svojom sestrom i stalno mi je bilo loše. Povraćalo mi se. Pitala me jesam li trudna, a ja sam joj govorila da je glupa i da ćuti", seća se ona.

"Uradila sam pet testova za trudnoću. Nisam mogla da verujem da sam trudna. Plakala sam!" ispričala je glumica, koja inale ima problema s matericom i endometriozu, zbog čega bi moglo da joj bude teško da zatrudni.

"Džošovi roditelji tek su se mirili s činjenicom da smo se venčali, a sad sam trudna!" izjavila je buduća mlada majka koja sina planira da nazove Zion.

Kurir.rs/TheSun/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track