ZA 5 MINUTA SAMI TRANSFORMIŠITE IZGLED VAŠEG DOMA: Trik da životni prostor izgleda luksuzno i originalno
Foto: Profimedia

Novi trend

ZA 5 MINUTA SAMI TRANSFORMIŠITE IZGLED VAŠEG DOMA: Trik da životni prostor izgleda luksuzno i originalno

Žena -

Ukoliko volite da vaš životni, ili radni prostor izgleda lepo, drugačije i otmeno, imamo sjajne predloge za vas. Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi, koji oplemenjuju prostor, čine ga vizuelno većim i daju posebnu notu elegancije.

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovaj klasičan model sata sa efektom ogledala, možete pogleati OVDE.

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, ovaj model je pravi za vas. Idealan je za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete ga poručiti OVDE.

foto: Promo

Ovaj model je takođe kombinacija - dekoracije u vidu crtica i brojeva. Baterija nije uključena u komplet kod nijednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA.OVDE možete pogledati navedeni sat ispod sa slike.

foto: Promo

Ovaj model je jedan od najprodavanijih, odličnog je dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Svi koji žele da im prostor bude drugačiji, ovaj sat je pravi izbor. OVDE ga možete pogledati i poručiti.

foto: Promo

Celokupan asortiman, mnogo drugih modela, po veoma pristupačnim cenam na sniženju možete OVDE pogledati.

(Promo - tekst / Foto: Promo, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track