IMATE PROBLEM SA OPADANJEM? Ovo je najefikasniji način za prikrivanje PROREĐENE KOSE!
Foto: Promo

IMATE PROBLEM SA OPADANJEM? Ovo je najefikasniji način za prikrivanje PROREĐENE KOSE!

Žena -

Pošto je izuzetno mali broj onih ljudi koji su uspeli da pronađu nešto što će im pomoći da zaustave opadanje kose, moralo se naći praktičnije, instant rešenje kako bi kosa izgledala gušće – pogledajte OVDE šta!

Oni koji ga koriste kažu da ništa bolje nisu koristili u ove svrhe – DEXE FIBERI! Reč je o mikrofiber vlaknima koja podsećaju na vrlo sitne dlačica kose. Posipaju se po onim delovima gde je kosa proređena, a onda se fiksiraju najobičnijim lakom za kosu. Mogu da stoje do sledećeg pranja kose (ako perete kosu bar 1 sedmično). U pakovanju ima dovoljno za oko 70 nanošenja. Danas su DEXE FIBERI na AKCIJI, pa iskoristite ovu priliku i poručite ih ODMAH na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

foto: Promo

Važno je napomenuti da Dexe Fiber vlakna NE obnavljaju niti pospešuju rast nove kose. Ona služe da zakamufliraju one delove gde se kosa proredila. Pogledajte kako se lako nanose i kakav rezultat daju:

DEXE FIBERE možete poručiti u jednoj od dve ponuđene boje: crnoj ili tamno braon. Možete ih poručiti online OVDE ili putem telefona na 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track