ZAVRŠEN EGZITOV NO SLEEP FESTIVAL! Danonoćno đuskalo 25.000 neumornih rejvera!
Foto: Promo Exit

žurke za pamćenje

ZAVRŠEN EGZITOV NO SLEEP FESTIVAL! Danonoćno đuskalo 25.000 neumornih rejvera!

Pop kultura -

Novi Egzitov No Sleep festival zatvorio je svoja vrata, a tokom tri noći i četiri dana na 12 festivalskih lokacija širom Beograda đuskalo je 25.000 neumornih rejvera iz svih delova sveta!

U programu koji se odvijao danonoćno okupilo se preko 100 predstavnika domaće, regionalne i svetske klupske scene, a žurke za pamćenje napravili su magovi - Fetboj Slim, Nina Kravic, Kasijus, Li Baridž, di-džej Tenis, Marsel Fengler, Fransoa Eks.

foto: Promo Exit

Žurka je počela u četvrtak uveče u "Velikom Hangaru" u Luci Beograd, gde je antologijskim "Rejvom u Hangaru" Fetboj Slim držao publiku u visokoenergetskom naboju od prvih do poslednjih taktova, dok je već narednog dana jedna od najvećih di-džej zvezda današnjice Nina Kravic atmosferu dovela do usijanja u furioznom dvosatnom setu, dok su je u stopu pratili mladi magovi tehna Daks Džej i Aj hejt models.

foto: Promo Exit

A nakon dva dana prave rejverske atmosfere, subota u "Hangaru" bila je rezervisana za fanove melodičnog hausa, a legenda srpske scene Marko Nastić je, dočekavši prve zrake jutarnjeg sunca, svojim nastupom i zvanično zatvorio glavnu festivalsku lokaciju No Sleep festivala.

Kurir.rs / Foto: Promo Exit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track