AKO PRONAĐETE ŽENU SA OVAKVIM OSOBINAMA, nikada ne dopustite da ode od vas! Evo kako treba da izgleda ONA PRAVA!
Foto: Profimedia

saznajemo

AKO PRONAĐETE ŽENU SA OVAKVIM OSOBINAMA, nikada ne dopustite da ode od vas! Evo kako treba da izgleda ONA PRAVA!

Žena -

U životima većine muškaraca dođe vreme kada pronađu ženu svojih snova.

Ženu bez koje više ne mogu da zamisle nijedan dan i s kojom jedva čekaju da se upuste u novu avanturu. Kada upoznate ovakvu ženu, pojavljuje se jak osećaj ljubavi i veza koja se ne može objasniti rečimal.

Obično kada ovakva žena uđe u vaš život, vi to znate, ako ne znate - pokušajte da se zapitate. Ukoliko je sledećih 11 stavki opisuje, ne dopustite da ode!

1. Ona vas podržava

Ona podržava svaki vaš potez, misli i ideje. To ne znači da se neće dogoditi da se ponekad neće slagati s vašim mislima i idejama, ali sve u svemu ona vas podržava.

2. Ona je prekrasna

Njeno srce i duša su nešto najlepše što ste ikad videli. To je lepota koja vam daje osećaj da imate neku malu tajnu i samo vi ste u mogućnosti da vidite takvu lepotu.

foto: Profimedia

3. Ona je ljubazna i pažljiva

Potrebno je nešto reći i o manirima i pažnji, kada je reč o pronalaženju partnera. Ona će slušati vaše (najčešće) duge priče, čak i ako ih je čula već hiljadu puta pre - smejaće se i reći nešto novo i ljubazno. Ona sluša svaku vašu reč, čekajući da čuje sve vaše misli.

4. Ona je energična

Iskra života! Ona se ujutro budi puna energije i spremna je da se suoči sa svetom. Ona voli da ide na razna mesta, upoznaje nove ljude i ima odličnu sposobnost započinjanja konverzacije s drugima. Ona ne mora da bude energična sve vreme, ona takođe voli da se odmara na kauču tako što položi glavu na vas i gleda dobar film.

foto: Profimedia

5. Ona vas voli svim svojim srcem

Bez obzira na frustracije na koje vas dvoje možete naići, na kraju dana ona vas voli kao niko drugi. Ona lepo govori o vama i daje vam to do znanja.

6. Ona zna kako da postgne kompromis

U svim odnosima, partnerima treba kompromis. Ako ga nemate, vaš odnos je u opasnosti. Vaša divna partnerka će znati kada je potreban kompromis i kako doći do njega. Baš kao i vi, ona možda ne voli tu situaciju, ali spremna je da zajednički radite na tome.

7. Zbog nje imate utisak da je sve onako kako i treba da bude

Znate onaj osećaj kad idete kući, bilo s posla ili čak samo iz prodavnice, a odjednom iznutra dobijete osećaj sreće, jer znate da ćete kući zateći omiljenu osobu? To je ono o čemu govorimo ovde! Onaj osećaj da je sve u redu i da će sve ostati u redu, sve dok ste vas dvoje zajedno. Sve je kako treba.

foto: Profimedia

8. Ona je više nego sretna kada vam može reći da ste u krivu

Ona će vam skrenuti pažnju onda kada niste u pravu, a kao što znamo … ona je verovatno u pravu! Poslednje što želite je žena koja vam sve ulepšava tako da sve deluje kao da ste u pravu.

9. Ona ima snažan karakter

Ona je samouverena, pametna, duhovita i sigurna u sebe. Ona vas ne treba, ona vas želi. Ona zna kad je u pravu, a takođe zna i kada nije. Ona možda neće priznati da nije u pravu, ali to dolazi s vremenom. Njeno samopouzdanje i držanje čini je drugačijom od većine drugih žena i sposobna je da zadrži kontrolu u bilo kojoj situaciji, kada je to potrebno.

10. Ona je strastvena

Probudili ste se pre nje, zaputili se u kupatilo kako biste se spremili za posao, da onda pogledate u ogledalo – čeka vas poruka! Poruka je od nje i poručuje vam da vas voli i da vam želi lep dan. Takve male stvari čine je strastvenom. Ona voli da vam priređuje takva iznenađenja tako da znate da misli na vas. Ona želi da i vi nju iznenadite, makar jednim jednostavnim cvetom.

11. Ona vam znači sve

Ona vam znači više od svega i nijedan dan u životu vam nije vredan življenja bez nje! Vi se ponekad probudite ranije od nje, samo da bi mogli da je gledate kako spava, a ne može proći nijedan dan da joj ne kažete koliko je lepa i koliko je volite. Svaki odnos ponekad bude na ispitu, grca zbog problema i svađa, ali bez obzira na sve, na kraju dana kompromis, ljubav i smeh nadvladaju sve! Tokom dana možete čuti pesme na radiju ili videti nešto u nekom časopisu i odmah ćete pomisliti na nju. Ona vam je prvom mestu. Vi stalno razmišljate o tome šta ona radi i šta možete da uradite kako bi joj ulepšali dan, svaki dan.

Ona vam znači sve – i ne dopustite da ode.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Atma.hr / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track