IMA LI LEKA PROTIV ČUKLJEVA: Da li zaista postoji nešto sem operacije što može da vam pomogne?
Foto: Promo

IMA LI LEKA PROTIV ČUKLJEVA: Da li zaista postoji nešto sem operacije što može da vam pomogne?

Žena -

Postoji! Ovo je nešto što bi moglo da reši vaš problem sa čukljevima jednom za svagda - pogledajte OVDE šta je u pitanju?

U pitanju je pomagalo koje je mnogim muškarcima i ženama različitih starosnih dobi pomoglo da smanje, pa čak i u potpunosti eliminišu čukljeve (u zavisnosti od toga u kojoj su fazi) – LONGETA! Ona vaš palac vuče ka spolja i na taj način „primorava“ čukalj da se ispravi, pomaže tako da deformitet nestane. Sa longetama na nogama ne može da se hoda, one se nose isključivo tokom mirovanja. Dakle, neće vam smetati i nervirati vas kao gomila pomagala koja mora da se nosi čitavog dana. Longete sada možete poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 po sepecijalnoj ceni od SAMO 590 din!

foto: Promo

U paketu se dobijaju 2 longete, 1 za levo i 1 za desno stopalo. Veličina je univerzalna s obzirom da ne prekrivaju celo stopalo i ni na koji način ne može da škodi zdravlju. Mogu ih nositi svi uzrasti neograničeno tokom dana i/ili noći. Najpreporučljivije je nositi ih tokom noći, jer je to obično najduži vremesnki period kada mirujete. A što ih duže imate na nogama – to bolje!

Iskoristite ovu fantastičnu AKCIJU i poručite svoj par longeta na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track