URADI SAM: Kako da PAPIROM dekorišete prostor kao profesionalac! Klinci će se oduševiti (VIDEO)
Foto: Promo

URADI SAM: Kako da PAPIROM dekorišete prostor kao profesionalac! Klinci će se oduševiti (VIDEO)

Žena -

Jeste li dekorisali svoj dom i kancelariju povodom dolazećih praznika? Ako niste, onda to što pre uradite, jer novogodšnji ukrasi pomažu razbijnju monotoniju i čine da budete raspoloženiji! Evo jeftinog, zabavnog i originalnog načina da razveselite prostor – pogledajte OVDE!

SECKALICA ZA PAPIR za pravljenje novogodišnjih ukrasa je super stvarčica koja će brzom brzinom učiniti da vaš životni i radni prostor izgledaju razdragano, veselo, da vaša jelka bude ukrašena originalno i sa stilom! A sve što vam je potrebno kad imate seckalicu je PAPIR – beli (ako želite efekat snega) ili u boji!

Povodom praznika seckalica je na VELIKOM SNIŽENJU – 2.790 din poručivanjem OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

A znate li za šta vam još može poslužiti do sledeće Nove godine kada praznici budu prošli? Kao uništivač dokumenata koja vam više nisu potrebna, a na kojima se nalaze poverljivi podaci! Biće vam super praktična, jer je toliko lagana i može da radi na baterije, pa ćete moći da je prenosite po potrebi iz kancelarije u kancelariju za razliku od glomaznih šredera!

foto: Promo

Seckalica je toliko jednostavna, da će moći da je koriste i deca! Uključite, ubacite papir i to je to! Samo ga po završetku izvadite i pospete gde želite. Ako ukrašavate zajedno sa klincima, onda im zabavu učinite još potpunijom i prethodno nabavite puno papira u različitim veselim bojama!

Ne propustite priliku da kupite ovu fantastičnu spravicu po HIT CENI od samo 2.790 din poručivanjem OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track