KIM KARDAŠIJAN OTKRILA ŠTA SVAKO VEČE RADI PRED SPAVANJE: Ceo svet je ostao ZGORŽEN, a evo koga je starletina izjava najviše POGODILA!
Foto: Profimedia

ŠOK

KIM KARDAŠIJAN OTKRILA ŠTA SVAKO VEČE RADI PRED SPAVANJE: Ceo svet je ostao ZGORŽEN, a evo koga je starletina izjava najviše POGODILA!

Pop kultura -

Kim Kardašijan šokirala je sve fanove kada je otkrila da skoro sve vreme ona zapravo spava sa šminkom na licu.

Iako važi za jednu od najbolje našminkanih ličnosti i osobu koja se zalaže za zdrav odnos prema tijelu i koži, starleta pravi katastrofalnu grešku time što spava sa šminkom. Svi su šokirani ovom njenom izjavom jer znaju da je neko poput nje dobro informisan o tome šta šminka radi licu i koliko je opasno prespavati sa njom.

foto: Profimedia

Kada ju je Basi Filips u njenoj emisiji pitala da li je nekada zaspala sa šminkom na licu, straleta je kao iz topa potvrdno odgovorila.

"Oh, dešava mi se stalno. Čak i kada sutra nemam nikakav glamurozni događaj, ja spavam savršeno i možda malo oštetim kožu, ali trudim se da sačuvam šminku na licu bar dva dana", rekla je Kim.

foto: Profimedia

Verujemo da većina ljudi ovo radi jer je svakodnevno pranje lica naporan posao ili ste previše umorni. Ali, ako vaša koža nema problema sa tim, to ne znači da je to dobro! Za mnoge dermatologe širom sveta ova izjava je bol za uši.

Ukoliko spavate sa šminkom na licu, pravite ogromnu grešku. Šminka isušuje vašu kožu, dovodi do iritacije i pojave upala na duže vreme. Da ne spominjemo da koža tako prerano stari pa ukoliko neko vrijeme spavate sa šminkom na licu, prvonastale blage linije postaće duboke bore.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track