Najnovije vesti

BEŽITE OD LJUBOMORNIH PSIHOPATA! Ovo su sigurni znakovi da ste u TOKSIČNOJ LJUBAVNOJ VEZI!
Foto: Profimedia

otkrivamo

BEŽITE OD LJUBOMORNIH PSIHOPATA! Ovo su sigurni znakovi da ste u TOKSIČNOJ LJUBAVNOJ VEZI!

Žena

Ako ste mislili da je ljubomora lice ljubavi, prevarili ste se. Ako je ponašanje osobe koju volite iracinalno, i počinje da vas vređa, to je dovoljan znak za uzbunu. Ukoliko i pored pokušaja da razgovrate, partnera ne možete da urazumite, vreme je da preduzmete nešto. Da bi ste znali da je došao trenutak kada morate da krenete dalje, pogledajte sigurne znakove da ste u vezi sa ljubomornim psihopatom. 

 

Partner u svakom trenutku želi da zna šta radiite

 

Zove vas svaki čas, bez obzira na to da li ste na poslu, u teretani ili kod frizera? Kad vam zazvoni telefon, pitaće vas ko zove, baš svaki put?

foto: Profimedia

Besan je kada mu pomenete da želite da odvojite malo vremena za sebe

 

Ako svaki vaš pokušaj da odete sami u kupovinu, u bioskop ili na koncert bude uzrok velike svađe, ako se partner ljuti kad želite da se vidite sa prijateljima nasamo, možda je vreme za poslednji ozbiljan razgovor. Ako se ponašanje ne promeni, zapitajte se da li prava ljubav baš tako izgleda…

 

On ne želi da razgovarate sa osobama suprotnog pola

 

Izašli ste zajedno, i obratio vam se neko od poznanika suprotnog pola, a vama se stomak “stegao” jer znate šta vas čeka kod kuće? Da li stvarno želite da živite tako?

 

Očekuje da ima vaš dnevni raspored "u minut"

 

Da li partner uvek želi da zna kad izlazite iz kuće, šta ćete raditi u toku dana, kada se vraćate? Da li se ljuti i besni ako se zadržite pola sata duže? Da li se osećate kao da nemate nikakvu slobodu, čak ni u upravljanju sopstvenim vremenom? Odustajete od stvari koje su vam važne, od viđanja sa prijateljima, hobija… samo da biste izbegli neprijatnosti?

 

Ne poštuje vašu privatnost 

foto: Profimedia

Ovo je možda i najvažnije. Da li osoba koju volite pretura po vašim stvarima, da li njuška i proverava mejlove, agende, poruke, pokušavajući da sazna šta radite, s kim komunicirate? Ovo nije za šalu. Toliki nedostatak poverenja i samokontrole je opasan.

 

Ako ne možete da uživate u životu, ako vas osoba koju volite ograničava, ako ne želite sebi da pričinite nikakvo sitno zadovoljstvo i spremni ste da odustanete od svega što vas čini srećnim, samo da ne biste uznemirili partnera… To odavno već nije ljubav, već bolestan odnos koji će vam potrošiti i snagu i energiju na nešto što nikad neće moći da bude veza kakvu želite.

 

Ukoliko ste se prepoznali u nekoj od situacija, razgovarajte i nastavite dalje, svako svojim putem.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Mondo / Foto: Profimedia

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...